Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Neves külsős szerzőkkel és Michael Wagenerrel készíti el új albumát a Skid Row

Nem EP-vel, hanem teljes nagylemezzel fordul rá ZP Thearttal fémjelzett korszakára a Skid Row. A zenekar Michael Wagener producerkedése mellett készíti el az albumot, amelyre számos illusztris szerzőtársat is meghívtak.

0201skidrow

Habár eredetileg arról volt szó, hogy a 2013-as United World Rebellion: Chapter One és a 2014-es Rise Of The Damnation Army - United World Rebellion: Chapter Two EP-k folytatását készíti el a Skid Row, Rachel Bolan most elárulta: inkább egy teljes nagylemez mellett döntöttek. „Rengeteg jó dalunk van”, mondta a Heavy TV-nek a basszer. „És egyben ez az első alkalom a pályánk során, amikor külsősökkel is írtunk. Először természetesen barátokat kerestünk meg: írtunk egy baromi jó nótát Corey Taylorral, aki nagy Skid Row-rajongó, mi pedig nagy Stone Sour- és Slipknot-rajongók vagyunk. De leültünk Lzzy Hale-lel és Joe Hottingerrel is a Halestormból.”

A fentiek mellett a Skid Row csatasorba állítja az új albumhoz a slágergyáros Marti Frederiksent is, producerük pedig a korai érában a zenekar mellett roppant fontos szerepet játszott Michael Wagener lesz. Az új album megjelenése, amely az új frontember, ZP Theart bemutatkozásaként is szolgál majd, valamikor 2019-ben várható.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.