Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nevermore: Loomis nem zárja ki az újjáalakulást

A novemberben Budapesten koncertező Jeff Loomis egy friss interjúban nem zárta ki, hogy a valamikor a közeljövőben ismét összejöjjön egykori társaival a Nevermore-ban, de egyelőre szólókarrierjére kíván koncentrálni.

„Nem igazán tudtam, mire számítsak, miután távoztam a Nevermore-ból", mondta Loomis a Rock. Nothing But...-nak adott interjújában. „Nem voltam biztos abban, miként fogadják majd a rajongók, hogy szólópályára léptem, és alapvetően az instrumentális vonalra koncentrálok majd... De a fogadtatás eddig nagyon jó, majdnem elsöprő. Az emberek egyértelműen kimutatják, hogy bejön nekik az a fajta muzsika, amit játszom. Nekem úgy tűnik, összegyűlt körülöttem a srácok egy teljesen új generációja. Negyven vagyok, a '80-as és a '90-es években nőttem fel, de meg tudtam érinteni a zenémmel egy fiatalabb réteget is, gitárosokat és zenészeket, ami nagyon jó érzés."

Loomis kérdésre válaszolva megerősítette: az aktuális turnén nem fog Nevermore dalokat játszani, ugyanakkor nem zárta ki, hogy valamikor lesz még visszaút számára a seattle-i power metal bandába. „Tizennyolc év hosszú idő egy bandában... Be kellett fejezni, mert új zenei irányba akartam fordulni. Nem mondom azt, hogy a Nevermore soha többé nem fog összejönni, vagy nem lesz valamiféle újjálakulás, netán egy fesztiválos dolog valamikor a közeljövőben, de jelen pillanatban félretettem a dolgot. Meglátjuk, mit hoz a jövő."

Jeff november 11-én a Dürer Kertben mutatja be a Plains Of Oblivion nagylemez anyagát.

 

Hozzászólások 

 
#1 Aladin 2012-09-08 13:07
Szappanopera.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.