Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nem vagyok igazán jó abban, hogy más bőrébe bújjak, abban viszont nagyon is, hogy önmagam legyek”

Lassan befejezi a tematikus Covenant-turnét a Morbid Angel, és jó hír, hogy David Vincent frontember szerint a zenekar hamarosan dalszerzői üzemmódba kapcsol. Aztán persze ki tudja, mikor lesz ennek eredménye is…

„Most egy időre befejezzük a turnézást, elérkezett a dalszerzés ideje”, mondta Vincent a Planet Mosh TV-nek. „Aztán persze kisül a dologból, ami kisül. Sosem szoktam gondolkodni a dolgokon, amikor alkotok valamit: minden jön magától, és most is pontosan ez lesz a helyzet.”

Mindez lehetséges választ jelenthet azoknak is, akik mélységesen felháborodtak a 2011-es Illud Divinum Insanus indusztriális és elektronikus hatásain, a csapat ugyanis továbbra is elégedett az albummal. „Sokat gondolkodtunk azokon a dalokon, amelyek végül felkerültek arra a lemezre, és az egész roppant érdekes volt számunkra. Treynek egy rakás őrült ötlete támadt, én meg azt mondtam: remek, játszogassunk el ezekkel egy kicsit! Ez itt nem egy tradicionális zenekar, mi csakis a saját utunkat követjük. A lemezeink többsége teljesen másként szól, mint akármi, ami addig született bárki műhelyében, és ez szerintem jó dolog. Nem is akarok úgy szólni, mint akárki más. Ahogy már korábban is elmondtam, nem vagyok igazán jó abban, hogy más bőrébe bújjak, abban viszont nagyon is, hogy önmagam legyek. Szóval most is ki fogok tartani amellett, amihez értek.”

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.