Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nem tehetséget kutat, hanem lehetőséget ad a Tankcsapda

Április 7-én este, Gödöllőn indul a Tankcsapda 2011-es koncertsorozata, az Új Nap Vár Tour, ami az áprilisi önálló bulikat követően május elejétől fesztiválkoncertekkel folytatódik. A turné címadója az a legutóbbi lemezen megjelent dal, amihez hamarosan egy rendhagyó klipet is készít a zenekar. Lukács Laciék emellett a Zwack Unicum nagyszabású tehetségkutatójába is bekapcsolódnak.

A klip forgatókönyv-ötletét a rajongók március 25-ig egy pályázat keretében küldhették el. A beérkezett munkákból a zenekar április elején választja ki a győztest, aki egy profi stábbal közösen valósíthatja meg elképzelését. Az első három helyezett további sok-sok értékes ajándékban is részesül.

Az Új Nap Vár Tour április 7-én, a gödöllői Trafóban indul. A tavaszi turné keretében kilenc városban ad koncertet Magyarország legnépszerűbb rockbandája: a májustól kezdődő fesztiválfellépéseket a már-már hagyományosnak nevezhető londoni buli töri meg, hiszen június 5-én, vasárnap este, újra a Camden Town-i Dingwalls klubban koncerteznek a Tankok.

Emellett Lukácsék a Zwack Unikum tehetségkutatójában is részt vesznek szakmai partnerként. „Tíz éve élek Magyarországon, a Tankcsapda zenéjével igen hamar megismerkedtem, meg is kedveltem. Ma ők az egyik kedvenc zenekarom, örülök, hogy a fiúk elfogadták felkérésünket, és zenei tehetségvadászatunkban szakmai partnerként vesznek részt", fogalmazott Zwack Sándor azon a szerdai sajtótájékoztatón, amelyen hatalmas médiaérdeklődés mellett bejelentették a verseny részleteit. „Együttműködésünk Magyarország legnépszerűbb rockzenekarával immár második évébe lépett, így arra gondoltunk, itt az ideje egy különleges kezdeményezéssel előrukkolni. Innen jött az ötlet, hogy keressünk tehetséges zenekarokat, a legjobb tíz csapatnak pedig talán a pénznyereménynél is értékesebb jutalmat: lehetőséget adunk, hogy a legnagyobb nyári fesztiválokon fellépjenek az Unicum Music Pubban. A tíz legtehetségesebb zenekar közül egy szerencsésnek a Tankcsapda is biztosít további két fellépést. Igencsak izgalmas és mozgalmas nyara lesz tehát annak a csapatnak, aki a mi tehetségkutatónkat megnyeri", mondta Zwack Sándor.

A zenekarok jelentkezésének technikai részleteit Palcsó Sára, az Unicum senior márkamenedzsere ismertette. „Az érdeklődő zenekarok olyan bemutatkozó anyaggal jelentkezhetnek, amely megítélésük szerint a leghitelesebben tükrözi a tehetségüket, kimagasló zenei teljesítményüket. Ezt a produkciót fel kell tölteniük a youtube-ra, majd következő lépésként ennek a youtube linkjét a Facebookra, az Unicum Csak pozitívan! profilján, a Tehetségvadászat fülre. Sikeres regisztrálás esetén a Nevezések alatt máris viszont lehet látni a feltöltött produkciót. A nevezéseket a Tankcsapda is online követi. A legtöbb szavazatot kapott tizenöt csapatot a Tankcsapda személyesen is meghallgatja", összegezte a márkamenedzser.

A Tankcsapda tagjai a sajtótájékoztatón hangsúlyozták: nem a kereskedelmi csatornákon sugárzott tehetségkutatókból ismert zsűrizésre kell számítani, ők inkább szakmai tanácsokkal szeretnék segíteni a versenyzőket. „Annak idején, amikor mi indultunk, mi is örültünk minden fellépési lehetőségnek, így minden bizonnyal nagy lesz az érdeklődés az Unicum Tehetségvadászat iránt. Két alkalommal egy színpadon játszani a Tankcsapdával nem mindennapi lehetőség, érdemes kihasználni", mondták a zenészek, akik még egy, a sajtótájékoztatón levetített, online felületeken terjesztett vírusfilmben is buzdítják a csapatokat a versenyre.

A személyes bemutatkozásra és a legjobbak kiválasztására előreláthatóan május 31-én, a Dürer kertben lesz, Zwack Sándor és a Tankcsapda mellett részt vesznek ismert lifestyle és zenei szakújságírók is.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.