Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nem tartom magamat dögösnek”

0126cristinaFebruár 20-án indul az Egyesült Államokban a Revolver Hottest Chicks In Hard Rock fedőnevű turné, a fellépők sorában a Lacuna Coillal, a Sick Puppies-zal, az Eyes Set To Kill-lel és a Cilverrel. A körút fedőneve ellenére Cristina Scabbia, a Lacuna Coil énekesnője elárulta: egyáltalán nem tartja magát különösebben szépnek vagy vonzónak.

„Ez az egész hottest chick in metal-dolog a Revolver magazintól ered, innen származik a szóban forgó turné elnevezése is", mondja Cristina. „A lap nagyon kedves volt velem, hiszen én voltam az első női előadó, akit borítóra tettek, amiért a mai napig rendkívül hálás vagyok nekik. De ettől még nem tartom magam dögösnek. Vannak rosszabb és jobb pillanataim, de biztosan nem nézegetem magam folyamatosan a tükörben, hogy a nemlétező tökéletességen elmélkedjek. Mindig örülök neki, ha szóba kerülök ezekben a bizonyos ki a legjobb csaj szavazásokban vagy versenyekben, de kicsit émelygek is ezektől... Mi dönti el, hogy valaki dögös-e vagy sem? Min alapszik ez, a szépség általános fogalmán? Ha én azt mondom valakire, hogy dögös, nem csak azt értem alatta, hogy az illető szerintem jól néz ki (vagyis ez sem általános érvényű megállapítás), hanem azt is, hogy érdekes személyiség. Találkoztam szuperjó kinézetű pasikkal, akik körülbelül annyira voltak érdekesek, mint egy kagyló héja, dögösségnek még csak a nyomát sem találtam bennük. Hogyan alkothat az ember véleményt valaki személyiségéről, ha nem is ismeri az illetőt, és miképp mondhatja rá így, hogy dögös? Tényleg meg lehet ezt állapítani egyetlen statikus fénykép alapján?"

0126lccAkár dögös Cristina, akár nem, a Lacuna Coil új, sorrendben hetedik albuma Broken Crown Halo címmel jelenik meg március 31-én.

A dallista az alábbi:

01. Nothing Stands In Our Way
02. Zombies
03. Hostage To The Light
04. Victims
05. Die & Rise
06. I Forgive (But I Won't Forget Your Name)
07. Cybersleep
08. Infection
09. I Burn In You
10. In The End I Feel Alive
11. One Cold Day

A lemezt ismét a Century Media adja ki, producere pedig Jay Baumgardner, a P.O.D., a Sevendust, az Evanescence és a Papa Roach korábbi munkatársa volt.

 

Hozzászólások 

 
+2 #7 Flagellator1974 2014-01-27 07:47
Nem vonaglik, csak fekszik. Minden másban igazad van. De azért örülök, hogy neked is tetszik ;)
A másik haver meg tolja csak a bicikliket, az még összejöhet.
Idézet
 
 
+20 #6 kmaker 2014-01-26 16:00
Az lehet, hogy nem tartja magát annak, én viszont tolnám mint a lopott biciklit :P
Idézet
 
 
+3 #5 BB 2014-01-26 12:12
Ez is egy vélemény, Pirkko... Való igaz, a Heaven's A Lie óta egyik dalukra sem kaptam annyira fel a fejem, de így kijelenteni, hogy rosszak, és unalmasak, hát... Cristina egy pionír, a legelső dögösfrontcsajo s zenekarok egyike pedig a LC, ennek megfelelően illik tisztelni a munkásságukat.

A turné elnevezése valóban marketingfogás, de alig hiszem, hogy Cristináék találták volna ki... Ez a szervezők ötlete lehet, akik meghívták a zenekart, ők pedig igent mondtak, mivel az a dolguk, hogy zenéljenek, turnézzanak, színpadon legyenek. De igazából teljesen mindegy az elnevezés, valószínűleg nem zenélsz, mivel ha zenélnél, pontosan tudnád, hogy a zenész lételeme a koncertezés. Pár éve amúgy minket is elért valami hasonló koncepciójú és hasonlóan gagyi elnevezésű turné, ahol a Dalriadáék, a Within Temptationék, meg még pár zenekar fellépett, szerinted akkor azok a zenekarok is magukat minősítették, hogy elvállaltak egy kecsegtető turnéajánlatot... Ne nevettesd már ki magad!
Idézet
 
 
+8 #4 Pirkko 2014-01-26 11:43
Jaj, Cristina, ne játszd már a fejed. Azért vonaglasz vörös kanapén, kis fekete ruhácskában, nyitott szájjal, mert nem gondolod, hogy dögös vagy... A Lacuna Coil olyan fájdalmasan rossz és unalmas zenekar, hogy ha nem lenne Cristina (hangja és külleme (meg benne egy Slipknotos f*sz)), senkit sem érdekelnének már. A Comalies óta gyakorlatilag hallgathatatlan ok.
Az meg szintén a zenekart minősíti, hogy részt vesznek egy ilyen nevetséges és szánalmas dologban, mint ez a Hottest chicks in Metal elnevezésű turné.
Idézet
 
 
+6 #3 frincs 2014-01-26 10:28
Igaza is van, és dögös!!!
Idézet
 
 
+6 #2 queensryche999 2014-01-26 09:29
Eh, méltatlan ez a zenészekhez... Részemről egyre inkább szájhúzásra ad okot a zene - legyen az hard rock, metal, sőt: pop! - és a nemiség ilyetén összekapcsolása , utóbbival próbálva eladhatóbbá tenni.
Ne gondoljatok prűdnek, nem vagyok az, vak sem, de ez a primer hús-mustra nem jön be. Szerintem inkább ez a gáz, mint sok jó és értékes produkció 'poposabb' megszólalása és/vagy dalszerkezetei. Azt viszont örömmel olvasom, hogy Cristina nem ül fel erre a lóra és a nyilatkozata alapján helyén kezeli, nem torzult el az önképe, pedig gondolom sokan megtalálják ilyen témában...

"Mindig örülök neki, ha szóba kerülök ezekben a bizonyos ki a legjobb csaj szavazásokban vagy versenyekben, de kicsit émelygek is ezektől... Mi dönti el, hogy valaki dögös-e vagy sem? Min alapszik ez, a szépség általános fogalmán? Ha én azt mondom valakire, hogy dögös, nem csak azt értem alatta, hogy az illető szerintem jól néz ki (vagyis ez sem általános érvényű megállapítás), hanem azt is, hogy érdekes személyiség. "
Idézet
 
 
+9 #1 Gabe3 2014-01-26 08:48
Dögös. :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.