Shock!

március 02.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nem szerepel Mick Mars szólóalbumán John Corabi: „Úgy éreztem, nem elég erősek azok a dalok”

0119mickjohnNem kerülnek fel John Corabival írt és rögzített témák Mick Mars első szólóalbumára, a február végén megjelenő The Other Side Of Marsra. A hírt maga a gitáros erősítette meg.

Néhány évvel ezelőtt, Gimme Blood és Shake The Cage címmel dalrészleteket tett közzé Mick Mars, amelyeket a Mötley Crüe 1994-es Motley Crue albumának frontemberével, John Corabival közösen vett fel. Most azonban kiderült: a február 23-án várható The Other Side Of Mars szólólemezre végül nem kerülnek fel sem ezek a tételek, sem más dalok Johnnal. „Úgy éreztem, kissé… szóval, hogy nem elég erősek azok a dalok – mondta Mick a Trunk Nation With Eddie Trunk podcastben. – És konkrétan valaki belekavart a dolgokba. Nem fogom megnevezni, de mondhatjuk, hogy tönkretett ezt-azt. A dalok nem sikerültek jól, belekerültek olyan részek, amiknek nem kellett volna, és a többi, és a többi… Nem hosszú a sztori, de úgy voltam vele, hogy ez így nem fog működni, szóval félretettem a számokat.”

Mars nem volt hajlandó nevet mondani, de megerősítette: egy harmadik személyről van szó, aki vélhetően az akkori producere lehetett. „Rászedett egy harmadik fél – mondta Trunk kérdésére. – Csak ennyit mondok. Megszabadultam tőle, továbbléptem, és más embereket kerestem a munkához. És egy idő után megtaláltam Michael Wagenert, aki ugyanabban az utcában lakik, mint én.”

A Wagenerrel rögzített The Other Side Of Marson Mick mellett Paul Taylor billentyűs (Winger) és Jacob Bunton énekes (Adler) is oroszlánrészt vállalt a dalok készre formálásában. A dobokat Ray Luzier (Korn, KXM) ütötte fel, míg a basszusgitárt a producerként is nagy névnek számító Chris Collier vállalta magára. Két dalban Brion Gamboa hangja hallható.

mickmars_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Loyal to the Lie
02. Broken on the Inside
03. Alone
04. Killing Breed
05. Memories
06. Right Side of Wrong
07. Ready to Roll
08. Undone
09. Ain't Going Back
10. LA Noir

A Loyal To The Lie máris meghallgatható. A Mick utódjával, John 5-val felálló Mötley Crüe májusban Budapesten is fellépett a Def Leppard társaságában, de megnéztük őket Prágában is.

 

Hozzászólások 

 
#3 Eugen 2023-11-04 23:31
És nem lehetett volna újra felvenni a dalokat?
Idézet
 
 
#2 queensryche999 2023-11-04 18:17
A forrást még nem láttam, de ez kiábrándító. Nemcsak a tény, hogy Corabi nem szerepel a lemezen - az előző hírnél is gyanús volt, hogy meg sem említik -, hanem ez a zavaros sztori, ami a háttérben folyt. Ennél sokkal profibbnak gondoltam a szereplőket, legyenek azok zenészek, vagy zenei szakemberek. Lehetnek személyes ellentétek, de ha ez valóban így történt, ahogy Mars előadja, az bántóan amatőr hozzáállás.
Idézet
 
 
#1 Mojo 2023-11-04 09:59
Kár, a 94-es Motley Crue az egyik legnagyobb kedvencem.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.