Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nem rúgja ki Phil Ruddot az AC/DC

1017acdcBrian Johnson szerint nem igaz, amit korábban Phil Rudd állított, vagyis hogy az AC/DC tíz nap alatt rakta össze a Rock Or Bust lemezt. Az énekes azt is leszögezte: nem szándékozzák kirúgni Ruddot, a dobos sorsáról a bíróság dönt majd, ők azonban akár vele, akár nélküle, de mindenképpen turnéra indulnak 2015-ben.

„Nem hinném, hogy bármi tennivalónk is lenne Phillel kapcsolatban”, mondta Brian Howard Sternnek adott interjújában. „Szóval nem kell kirúgnunk, vagy ilyesmi… Majd magától eldől, mi sül ki ebből az egészből. Phil magát keverte pácba, mi semmit sem tehetünk ebben az ügyben, hiszen a döntés az igazságszolgáltatás kezében van. De turnézni fogunk, és ebben semmi sem akadályozhat meg bennünket.” Ez persze nem jelenti azt, hogy az AC/DC tagjait nem döbbentette meg Rudd letartóztatása. „Konkrétan kiestem az ágyból, amikor a feleségem felkeltett”, vallotta be ugyanebben az interjúban Angus Young. „Azt mondta: Phillel valami rossz dolog történt, valaki azt kérdezte: kit akart kinyíratni, a fogorvosát vagy a drogdílerét?”

Noha a dobos nyáron még arról beszélt, hogy a december 2-án érkező Rock Or Bustot alig tíz nap alatt készítette el a banda, a frontember szerint ez az állítás nem felel meg a valóságnak. „Ez lehetetlen lenne”, mondta Brian a Classic Rocknak. „Már eleve az is négy-öt napba telik, hogy belődd a megfelelő hangzást. Legalább… De tény, hogy nagyon gyorsan haladtunk, olyan négy-négy és fél hetet töltöttünk a stúdióban. Utána pedig Angus meg Brendan O’Brien további utómunkálatokat végzett. Ez már kicsit hosszabb folyamat, de szintén a munka része.”

Rudd jelenleg házi őrizetben várja november 27-ei tárgyalását, és ugyan a legsúlyosabb vádakat már ejtették vele szemben, drogbirtoklásért és halálos fenyegetésért még így is simán rávarrhatnak hét év szabadságvesztést. Az AC/DC tagjai nem beszéltek a dobossal, mióta kitört körülötte a botrány.

 

Hozzászólások 

 
+3 #4 cápaidomár 2014-11-21 15:52
Hát, csak képes lenne megmondani a doktornak, hogy melyiket húzza ki. Nekem is kellett navigálnom a bölcsességfog húzásnál, de egyébként fogalmam sincs. Hacsak nem az, hogy bekattant... Érted: képzelt sérelmek, mondvacsinált balhék. Sok ilyen van. Ja, meg persze a hírnév, a pénz, a nyomás... Ha ehhez még hozzávesszük az önpusztító életmódot kész is a személyiségtorz ulás. Egy biztos: a kollégái nem éppen szívbajosak.
Idézet
 
 
+1 #3 sanyi 2014-11-21 15:40
A fogorvosát miért akarta kinyírni? Lehet, hogy rossz fogát húzta ki Philnek?
Idézet
 
 
+3 #2 cápaidomár 2014-11-21 15:37
Bekattant a fiú, ez történt. 7 évbe meg jó sok 10 nap fér bele. De ha igazak a vádak, ő az első ember aki nem fél a fogorvostól. Ez is valami.
Idézet
 
 
-3 #1 Richard Linklater 2014-11-21 07:25
Igen, a 10 nap kamu... volt az vagy 3 is! :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.