Shock!

május 15.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nem lesz Queens Of The Stone Age Budapesten

Elmarad a Queens Of The Stone Age három európai koncertje is az aktuális turnén, köztük sajnos a budapesti is. A szomorú hírt maga a zenekar közölte hivatalos Facebook oldalán. A május 28-ai buli Josh Homme-ék első magyarországi jelenése lett volna.

„Elháríthatatlan okok miatt a zenekarnak a tervezettnél korábban kell hazautaznia az Egyesült Államokba", áll a szűkszavú bejelentésben, amely szerint a Queens Of The Stone Age nagyon sajnálja, hogy emiatt le kell mondania budapesti, prágai és varsói fellépését. Nyilván ugyanígy vannak ezzel a rajongók is, pláne, hogy úgy tudjuk, a bulira Magyarországon is jól fogytak a jegyek...

Az aktuális európai turné érdekessége, hogy Homme-ék a körút minden állomásán teljes egészében eljátsszák klasszikus 1998-as bemutatkozó albumukat, mely most ismét kijön a Domino Records gondozásában. Ezek szerint erről sajnos lemaradnak a magyar rajongók. Akinek még lehetősége van rá, próbáljon bejutni a május 12-ei grazi koncertre, de senki se induljon el jegy nélkül, mert a turné legtöbb állomása teltházas lesz.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.