Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nem kell külön felsorolnom azokat a csapatokat, akik megszegték a szavukat, mert mindenki ismeri őket”

Nikki Sixx szerint hiába számít mindenki erre, a Mötley Crüe nem fog visszatérni a turnészínre, miután 2016. január 1-jén az utolsó hangok is elcsendesedtek a Los Angeles-i Staples Centerben, a banda jelen állás szerinti utolsó koncertjén. Azt ugyanakkor a basszer sem zárja ki, hogy a négyes a jövőben még dolgozzon közösen.

„Bennem fel sem merül”, mondta Nikki a For Bass Players Onlynak, amikor arról kérdezték, nem fogja-e magát mégis meggondolni a Mötley Crüe a búcsú kérdésében. „Már minden lehetséges formában nekem szegezték ezt a kérdést, néha egészen trükkös módokon is: megcsinálnánk-e százmillió dollárért öt koncertet Dubaiban? A lényeg annyi: azt akarjátok, hogy megszegjük a szavunkat? Mert mi nem akarjuk ezt. Nem kell külön felsorolnom azokat a csapatokat, akik megszegték, mert mindenki ismeri őket. Oké, hogy ők így döntöttek, és oké, hogy a rajongóik elfogadták ezt. De mi nem akarjuk ezt. Kevesebb évem van már hátra, mint amennyi mögöttem áll, és ez a többiekre is igaz. Volt egy íve annak, amit közösen csináltunk, és szerintem külön-külön is mindannyian be akarjuk fejezni ezt az egészet, hogy más dolgokkal foglalkozzunk. Ha csak a pénzről szólna a dolog, más lenne a helyzet, de nem a pénz itt a lényeg, hanem a hitelesség. És tudod, mit? Az utolsó buli utáni nap a többiekre nézek majd, és azt mondom: hűha, srácok, megcsináltunk mindent, amit az első nap elhatároztunk, amikor először összejöttünk próbálni.”

Nikki ugyanakkor továbbra sem zárja ki, hogy a jövőben is együtt dolgozzon Vince Neillel, Mick Marsszal és Tommy Lee-vel. „Egy sor nagyszerű dolog áll még előttünk, köztük a filmünkkel. Ha adódik rá lehetőség, és akarunk írni egy dalt valamilyen célból, megvizsgáljuk majd a helyzetet. Emellett ki szeretnénk terjeszteni a Mötley-brandet más területekre is: filmekben, soundtrackekben gondolkodunk. A zenénk pedig tovább él majd különböző licenszmegállapodások révén, és a márka is tovább él a merchandise révén: folyamatosan újabb generációk viselik majd a ruháinkat, a pólóinkat, a hozzánk kapcsolódó dolgokat. És szerintem egyre büszkébbek lesznek ezekre, ahogy telnek az évek. Azt mondják majd: haver, emlékszel, amikor ezek a srácok azt mondták, hogy tényleg ez az utolsó turnéjuk, és tényleg betartották a szavukat? Én pedig a pólójukat viselem, mert szeretem a zenéjüket: utánaástam a régi lemezeiknek, amiket sosem hallottam azelőtt, de felfedeztem őket magamnak, mert hallottam abban az új filmben… Na, ez tök jó lenne. Az pedig külön izgalmas, hogy mit csinálunk majd egyenként a Mötley Crüe-ként végzett tevékenységünk mellett.”

A Crüe búcsúturnéja év végén zárul Los Angelesben. A bulik iránt akkora érdeklődés mutatkozik, hogy a 18 ezer férőhelyes Staples Centerbe december 30. és január 1. mellé egy harmadik dátumot, december 28-át is be kellett iktatni. A zenekar Európában egyelőre még csak három fesztiválfellépést kötött le, de ezek között a NovaRock is ott van.

 

Hozzászólások 

 
#3 Venomádi 2015-03-18 12:21
Idézet - zoli:
Hát én láttam őket 1991-ben úgyhogy ennyi...


Kit érdekel?
Idézet
 
 
-2 #2 sanyi 2015-03-18 00:38
Idézet - zoli:
Hát én láttam őket 1991-ben úgyhogy ennyi...


Menjünk már ezzel a közhellyel, hogy a Mötley régen milyen király volt, most meg egy pénzre utazó gagyi banda. Most is le tudják vinni az ember fejét. Ha láttad őket '91-ben, akkor jó neked és ennyi, nem kell elmenned idén a koncetrjükre.
Vince '91-ben sem volt egy Pavarotti-féle énekes vagy Nikki egy képzett basszeros, de a Mötley nem erről szól, nem egy önmagára és hangszeres tudására maszturbáló Dream Theater féle gányadék, hanem az egyik legenergikusabb csapat a földön. Vissza fogjuk őket sírni majd, mert tényleg az egyik legkirályabb zenekar, amit valaha is ismertünk. Jó éjt!
Keep calm and listen to MÖTLEY CRÜE!!!
Idézet
 
 
#1 zoli 2015-03-17 21:47
Hát én láttam őket 1991-ben úgyhogy ennyi...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.