Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nem kell emlékturné a stadionok megtöltéséhez

Habár július 31-én lesz 30 éve annak, hogy megjelent a '80-as évek egyik legmeghatározóbb hard rock lemeze, a Journey mégsem hajlandó meglovagolni a nosztalgiahullámot, és eszükbe sem jut elejétől végéig előadni az Escape-et.

„Látom, mi zajlik egyes bandák egyes koncertjein, ahol elnyomnak teljes régi albumokat", válaszolta a tematikus Escape bulikról szóló kérdésre a The Pulse Of Radiónak Neal Schon gitáros. „Egyszer akár mi is csinálhatunk ilyesmit, de idén vagy jövőre biztos nem kerül sor a dologra, mert most az a lényeg, hogy az új lemezt támogassuk a koncerteken. És ha már itt tartunk, a bulikon úgyis játszunk dalokat az Escape-ről..."

Az Escape a zenekar legsikeresebb stúdiólemeze volt, csak az Egyesült Államokban több mint 9 millió példányban kelt el, felkerült a Billboard-lista első helyére, és négy sikerdalt fialt (Open Arms, Who's Cryin' Now, Don't Stop Believin', Still They Ride). A zenekar a mostani turné iránti érdeklődésre sem panaszkodhat, hiszen július 21-étől stadionokban játszanak az Egyesült Államokban a Foreigner és a Night Ranger társaságában, de nyilván egy Escape nosztalgiaprogram még több embert mozgatna...

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.