Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nem hinném, hogy mentálisan valaha is felgyógyulnék a történtekből”

Glass Houses címmel meghallgatható a Stereo Satellite bemutatkozó dala. A számban Mike Orlando, John Moyer és Jordan Cannata egyesítette erőit Lukas Rossi énekessel.

1219stereosatellite

Stereo Satellite néven fut az a szupergroup, ahol az Adrenaline Mob két tagja, Mike Orlando gitáros és Jordan Cannata dobos zenél közösen a Disturbed azelőtt szintén velük játszó basszerével, John Moyerrel, illetve Lukas Rossi énekessel, aki a Rockstar Supernovából lehet ismerős. A formáció évek óta működik, és január 23-án mutatkoznak be élőben a ShipRocked hajófesztiválon. „Az utóbbi hónapokban sokat tanultam arról, micsoda katarzist okozhat a zene, különösen, miután keresztülmentünk egy olyan tragédián, amely megváltoztatta az életemet”, mondja Orlando. „Már az is elképesztően nehéz harc, hogy egyáltalán megkezdődjön a fizikai és mentális gyógyulás, és biztos, hogy még nagyon hosszú út áll előttem számos állomással, folytatódó kezeléssel. Nem hinném, hogy mentálisan valaha is felgyógyulnék a történtekből, de nagy lelkesedéssel írtam ismét dalokat barátommal, Lukasszal, aki fantasztikus dalszerző. Nagyszerű érzés beindítani ezt az új zenekart vele és testvéreimmel, John Moyerrel és Jordan Cannatával – úgy érzem, tényleg segít abban, hogy megbirkózzak a történtekkel. Alig várom, hogy megosszuk a közönséggel a zenénket, és ismét elkezdjünk turnézni.”

Egyelőre nem tudni, hogy mi lesz az Adrenaline Mob sorsa a Stereo Satellite beindulása fényében, erről egyelőre nincs szó, de annak fényében, hogy a nyáron tragikus autóbalesetet szenvedett, David Zablidowsky basszusgitárost elveszítő banda fele itt játszik, egyelőre nem fogadnánk nagy összegben a folytatásra.

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 lambertkoma 2017-12-19 13:39
Soha nem gondoltam volna, hogy Russell Allen ellen (bocs!) fogok beszélni de ez a nóta jobb mint sok Adrenaline Mob-nóta
Idézet
 
 
+1 #1 Sanctus 2017-12-19 08:28
Már az előző balesetüknél, és utána AJ halálánál is azt nyilatkozták, hogy nem nagyon akarták folytatni. Tényleg van az a szint, amikor egy újabb pofonból már nem akar úgy felállni az ember.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.