Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nem hinném, hogy az emberek tömött sorokban állnak majd a boltok előtt, hogy megvegyék a lemezünket”

1207deflepEredetileg tavasszal jelent volna meg a Def Leppard régóta várt új albuma, ám a zenekar annyi jó ajánlatot kapott különböző kiadóktól, hogy végül átgondolja ezeket, és nem feltétlenül ragaszkodik a saját megjelentetéshez. Ennek viszont az az eredménye, hogy a megjelenés mindenképpen csúszik néhány hónapot.

„Nem is számítottunk rá, hány különböző ajánlattal keresnek meg minket a kiadást illetően”, mondta Joe Elliott énekes a Billboardnak. „Mindez teljesen átalakította az azt illető terveinket, hogy miként akarjuk kihozni ezt az anyagot. A menedzsmentünk még mindig vizsgálja az ajánlatokat, de ettől még mindenképpen megjelenik majd idén a lemez.”

A zenekar utoljára 2008-ban, vagyis még saját legendás csigatempójához képest is régen jelentetett meg új nagylemezt Songs From The Sparkle Lounge címmel, de ennek oka volt: sokáig még abban sem voltak biztosak, hogy lesz teljes friss album a zeneiparban uralkodó állapotok miatt. Aztán végül persze nekidurálták magukat, bár Joe nyilatkozata alapján továbbra is akadnak kétségeik. „Szerintem az a lényeg, hogy jó lemez készül. De ettől függetlenül nem hinném, hogy az emberek tömött sorokban állnak majd a boltok előtt, hogy megvegyenek egy Def Leppard-lemezt, mert manapság ilyesmi csak Taylor Swift meg Katy Perry esetében fordul elő. Számunkra viszont így is fontos, hogy tartsuk magunkat ahhoz a magas színvonalhoz, amihez eddig is mindig ragaszkodtunk. Sosem fogunk úgy állni a kérdéshez, hogy nem számít, az emberek úgysem vesznek már lemezeket, szóval csapjunk össze valami szart egy hónap alatt. Ez nem a mi stílusunk, és soha nem is lesz az.”

Az album elég változatosnak ígérkezik. „A dalok egy része abszolút defleppardosan szól. Más számok meg olyanok, amit a mi korosztályunkban járó embereknek írniuk kellene manapság. Szóval mindenféle van benne, tényleg. Még olyasmik is, amik azokra a zenékre emlékeztetnek minket, amiken annak idején mi magunk is felnőttünk, ilyen klasszikus rockos hangulatok. De senki se gondoljon valami poshadt, steril dologra. Még Rick Allen is írt dalokat ehhez a lemezhez, szóval tényleg nagyon változatos az egész.”

A Def Leppard nyáron a STYX és a Tesla társaságában indul nagyszabású amerikai turnéra.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 pumpika666 2015-02-14 15:40
izé, talán fel kéne venni a fonalat, ahol elhagyták a 90es évek közepén :) pár emberrrel többet érdekelne egy új kiváló def leppard lemez
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.