Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nem heroin, hanem alkohol miatt került ismét elvonóra Steven Adler

0507stevenNem tudjuk, örülhetünk-e ennek vagy sem, de a múlt héten ismét elvonóra ment Steven Adler ezúttal legalább nem heroin- vagy kokainszenvedélyébe esett vissza, hanem az alkohol miatt került ismét rehabilitációs intézetbe. A Guns N’ Roses eredeti dobosa saját bevallása szerint maga fordult szakemberhez, miután érezte, hogy baj van.

„Kézbe vettem az üveget, és piáltam”, tette közzé újabb elvonójáról Steven. „Párszor előfordult a dolog, és ez a kevés eset is sok. Tisztában voltam vele, hogy ennek örökre véget kell vetni. Ez volt az a pillanat, amikor felemeltem a telefont, és segítséget kértem, mielőtt még kicsúszott volna a kezemből a dolog. Pár éve már megszabadultam a kemény drogoktól, és most itt az idő, hogy az alkoholfogyasztás iránti vágyamat is magam mögött hagyjam. Egy nagyszerű intézményben vagyok, és itt is maradok egészen addig, amíg nem érzem úgy, hogy kényelmesen folytatni tudom a terápiámat otthon. Mindnyájatokat szeretlek a megértésetekért, a türelmetekért és azért, hogy támogattok a döntésemben. Ugyanúgy legyőzőm majd ezt is, mint a korábbi szenvedélyeimet is, és visszatérhetek a zenéhez és a dobjaimhoz.”

A tavaly év végén egy Back From The Dead című remekül sikerült albummal visszatért Steven csapata, az Adler a kezelések miatt őszre halasztotta nyári amerikai turnéját.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 the raven 2013-05-08 20:47
Nem szar,hanem kaka....értem én....
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.