Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nem fogom azt mondani, hogy az új lemez hangosabb, gyorsabb és súlyosabb mindennél”

Szeptember 13-án jelenik meg az AFM-nél a brit Onslaught új, sorrendben hatodik nagylemeze, amelynek címe ugyan még nincs, de zenei anyaga már szinte teljesen összeállt. A thrasherek egyszerre hagyományőrzőnek és frissnek ígérik az albumot.

„A dalok 90 százalékban elkészültek, és baromi jól szólnak", mondja az albumról a főnök, Nige Rockett gitáros. „Nem fogom azt mondani, hogy hangosabb, gyorsabb és súlyosabb mindennél, amit eddig csináltunk, ez ugyanis baromi közhelyes manapság. Inkább csak annyit árulok el elöljáróban, hogy nagyon friss, old school és egyszerre vérengző. A többit majd ti eldöntitek..."

A zenekar ismét Jacob Hansennel vonul stúdióba májusban Dániában, akivel az előző Sounds Of Violence albumot is elkészítették. Ezen az albumon ugyanakkor már nem az őstag Steve Grice, hanem utódja, a 2011-ben érkezett Michael Hourihan dobol majd. A megjelenést követően az Onslaught átfogó európai turnéra indul az Exumer, az Mpire Of Evil és a Master társaságában Slaughterfest néven.

Legutóbbi turnéin a zenekar elejétől végéig előadta klasszikus 1986-os nagylemezét, a The Force-ot, amelynek egy speciális díszkiadása is kijött az AFM-nél, rajta a Metal Forces dal újravett verziójával.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.