Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nem éreztem úgy, hogy az első Jeff nélküli Slayer-albumhoz Gary Holtnak szerzőként is hozzá kellene járulnia”

0512slayerKerry King szerint azoknak a Slayer-rajongóknak sem kell aggódniuk, akik elsősorban a Jeff Hanneman-féle hangulatosabb témákat favorizálták, a szeptember 11-én érkező Repentless albumon ugyanis ilyen szerzemények is szerepelnek majd. Gary Holt szerzőkénti lehagyására pedig jó oka volt Kingnek és Tom Arayának.

„Jeff-fel olyan volt a kapcsolatom, hogy folyamatosan egyeztettünk és kommunikáltunk”, mondta Araya az LA Weeklynek. „Kerryvel ez sosem volt ennyire intenzív. Nyilván mindannyian munkakapcsolatban álltunk egymással, de Jeff és köztem sokkal nyitottabbak voltak a csatornák.” „A mostani lemezkészítés során olyan szerencsétlenség ért minket, amihez egyszerűen nem voltunk hozzászokva”, tette hozzá King. „Minden lemezfelvétel során adódnak nehézségek, de ez a mostani extrém volt. Meg kellett tanulnunk új módon Slayernek lenni.”

Mindebben persze az is benne foglaltatott, hogy Kerry Kingnek ki kellett merészkednie a komfortzónáján kívülre a dalszerzés során. „Jeff stílusa eltért az enyémtől: hangulatos, félelmetes témákat írt. A When The Stillness Comes alapriffje nagyjából húszéves, viszont nem kellett összetörnöm magamat, hogy mindenképpen befejezzem, mivel Jeff mindig megbízhatóan hozta az ilyen típusú dalokat. Most viszont be kellett fejeznem. Nem éreztem volna szerencsésnek, ha elkészítünk egy Slayer-lemezt, amelyről lemarad a Slayer ezen oldala… Szerettem volna azt is, ha Gary Holt jobban belefolyik a dalszerzésbe, sokat is gondolkodtam rajta, de a rajongók szerintem még nem készültek fel erre. Noha a thrashben jól ismert névnek számít, nem éreztem úgy, hogy az első Jeff nélküli Slayer-albumhoz szerzőként is hozzá kellene járulnia.”

0617repentlessA Repentless végleges dallistája az alábbi:

01. Delusions Of Saviour
02. Repentless
03. Take Control
04. Vices
05. Cast The First Stone
06. When The Stillness Comes
07. Chasing Death
08. Implode
09. Piano Wire
10. Atrocity Vendor
11. You Against You
12. Pride In Prejudice

A Slayer nyáron a Rockstar Mayhem Energy Drink fesztiválturné headlinereként turnézik Észak-Amerikában King Diamond és a Hellyeah társaságában, ősszel pedig az Anthrax és a Kvelertak társaságában érkeznek Európába. Magyar koncert jelen állás szerint nem várható, de november 7-én, a bécsi Gasometerben meg lehet nézni a triót.

 

Hozzászólások 

 
#3 Jézus 2015-06-27 10:39
Ha már továbbvitték a Slayer-nevet Jeff nélkül, akkor teljesen mindegy, hogy ki szerez dalt. Mindenki tudja, hogy ez nem az a Slayer, amit megszoktunk, nem is lesz már soha az, de ha már van egy Holt féle riffmester az új felállásban, akkor bűn kihagyni a dalszerzésből. Amíg a King sem kopik teljesen ki, jót fogna egy ilyen új impulzus az albumon. Ennyi erővel amiatt is háborogni kellene mindenkinek, hogy miért játszik Jeff helyén a koncerteken, még ha már a halála előtt is ott volt.
Idézet
 
 
+2 #2 homme 2015-06-26 11:29
Fasza csávó ez a Kerry!
Idézet
 
 
+4 #1 the raven 2015-06-26 08:31
Bölcsebb ez a King gyerek,mint gondoltam.....
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.