Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nem érdemes reménykedni a július 16-ai KISS-koncert megrendezésében

Noha – számos nyári magyarországi koncerttel együtt – egyelőre a KISS fellépését sem mondták le vagy halasztották el, Gene Simmons egy friss nyilatkozatából egyértelmű: a zenekar biztosan nem áll színpadra a közeljövőben.

1103kiss

A Good Morning L.A.-nek adott interjút Gene Simmons. A KISS basszer/énekesét a koronavírus-járvány miatt jelenleg bizonytalan időre jegelt End Of The Road turné folytatásáról is megkérdezték. „Majd akkor megyünk tovább, ha biztonságos lesz, ha van gyógymód”, szögezte le Gene. „Sosem veszélyeztetnénk sem a rajongóinkat, sem saját magunkat. Ha lesz gyógymód, majd újból nekiindulunk.” Mindez gyakorlatilag száz százalékos valószínűséget ad annak a verziónak, amit egyébként eddig is bárki sejthetett: idén nyáron aligha láthatjuk Európában a KISS-t, vagyis a július 16-ai budapesti koncertből sem lesz semmi. (Hangsúlyozzuk: hivatalos lemondási vagy halasztási hír egyelőre nem érkezett a hazai szervezők részéről.)

Simmons természetesen a járvány zeneiparra gyakorolt hatásáról is szólt a beszélgetés során. „Nyilván sorolhatjuk a nagy számokat, és ez ebben az esetben dollármilliárdos veszteségeket jelent. A gazdag, híres, jó kinézetű arcok, akik olyan vicces ruhákat viselnek, mint én, meg ilyen hülye frizurájuk van, dollármilliárdokat húztak le épp a vécén. De akkor mi van? Beszéljünk inkább az egyedülálló anyákról, vagy a fizetéstől fizetésig tengődő családokról. Meg azokról az emberekről, akik valójában tető alá hozzák a koncertjeinket: a biztonsági személyzetről, a turnéstábokról és társaikról. Mert ez a fontos. Náluk a túlélés a tét, és most az infrastruktúráért felelős srácok szenvednek a leginkább. Így aztán mi is megtesszük a magunkét. Ott van például a Rock & Brews étteremláncunk, két étteremmel a LAX repülőtéren, meg szerte Dél-Kaliforniában és az egész országban. Ezeket most leállítottuk, és fontos dolgokra költjük a pénzt. Épp most állítottam ki egy szép nagy csekket a Los Angeles-i gyermekkórház részére, mert nemcsak ettől a borzalomtól szenvednek a gyerekek, hanem például a ráktól is. Mindenki megteheti, ami tőle telik. Lehet például segíteni az ételosztó szolgálatoknak. Akinek jól megy, nyitva áll előtte a lehetőség. Csak mindenki maradjon otthon. Ismerd meg újra az asszonyt, úgyis gyakrabban akár otthon látni…”

 

Hozzászólások 

 
#2 Szabó Róbert84 2020-04-29 16:19
Nagyon jó reakció!
Igazi jóarc hozzáállás!
Ki gondolta volna!
Maxi Respect!
Idézet
 
 
#1 Tulus 2020-04-29 13:15
Teljesen jó hozzáállás Simmons részéről.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.