Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nem a motorbalesete miatt került ki a Lamb Of Godból Chris Adler

Sajtónyilatkozatot adott ki a Lamb Of Goddal történt szakítása kapcsán Chris Adler. Mint kiderült, a dobos nem saját akaratából hagyta ott a zenekart, és nem is pár évvel ezelőtti balesete jelentette az okot.

1024chris

A nyár folyamán hivatalosan is kikerült a Lamb Of Godból Chris Adler dobos. A zenekar új ütőse az utóbbi egy évben a turnékon Christ helyettesítő Art Cruz lett. Adlernek egy 2017 végén elszenvedett motorbalesetben megsérült a jobb válla és a kulccsontja, illetve a csípője is, és ugyan a műtétek nagyjából helyre tették a csontjait, amikor visszatért a dobcucc mögé, további problémákat tapasztalt. Most azonban ismét megkezdte a koncertezést a metalklasszikusokat játszó Hail! hakniformációval, Steve „Zetro" Souza énekes, Phil Demmel gitáros és James LoMenzo basszer társaságában, és kiadott egy sajtónyilatkozatot is a váltás kapcsán.

Mint Adler írja, nem saját akaratából hagyta ott a zenekart, amelynek alapítói között huszonhat évvel ezelőtt ő is ott volt. „Mindig szeretni fogom a többieket, amiért hittek bennem, és közösen meghódítottuk a világot. Mindannyian megtaláltuk a szeretetet ebben a gépezetben, de aztán olyasmik történtek, amik nem hozhatók helyre. Nem adtam fel az álmomat. Nem én hoztam meg a döntést arról, hogy feladom az életem munkáját", áll a közleményben. „Sokan kérdezgettek egy 2017-es thaiföldi motorbalesetről. Kétségtelen, hogy nem festettem szépen utána, de 2018 augusztusa óta teljesen jól vagyok. Köszönöm, hogy aggódtok értem."

A nyilatkozatból az is leszűrhető: Chris nem volt maradéktalanul elégedett a Lamb Of God zenei irányvonalával. „Él a fejekben egy zavaros koncepció azt illetően, mit jelent, ha valaki eladja magát. Én magam sem tudom megfelelően definiálni ezt a fogalmat azon túl, hogy személyesen mit értek alatta. De azzal tisztában vagyok: nem igazán erősíti a zenélés iránti szeretetemet, amennyiben csapdába esem egy bizonyos kreatív formulában, és/vagy tízezerszer kell eljátszanom ugyanazt a dalt. De soha nem voltam az a típus, aki félvállról veszi a dolgokat."

Aligha kell sokat várni arra ezek után, hogy Adler egy újabb zenekarban is felbukkanjon.

 

Hozzászólások 

 
#5 Dblcn 2019-10-25 10:34
Az engem is érdekelne mivel szolgált rá, hogy kitegyék egy olyan bandából, ahol a tesója is átszik....Biztos nem a gyenge teljesítménye, vagy a botrányai miatt, mert ilyenek nemigen voltak neki ,legalábbis nem köztudottan.
Idézet
 
 
#4 kamikaze 2019-10-25 08:23
Nem a saját akaratából - vagyis kirúgták egy olyan zenekarból, amiben alapító és az öccse is játszik!? ,,Szép" történet, de egyben magyarázatra is szorulna a dolog, mert ez így nem kerek. Mi volt a valódi ok, és ki döntötte el, hogy ez legyen?
Idézet
 
 
#3 Kovacs Ervin 2019-10-24 19:25
Maradhatott volna a Megadeth-ben...
Idézet
 
 
#2 kiss gabor 2019-10-24 12:51
Születőben van az új Mike Portnoy.
Idézet
 
 
#1 GTJV82 2019-10-24 08:14
Fura sztori, az biztos; főleg, hogy az egyik gitáros a bandában az Chris öccse, Willie Adler. Kíváncsi lennék rá, ő mit mond(ana).
Amúgy szvsz abban van igazság, hogy a Lamb Of God stílusa nagyon letisztult már úgy a Sacrament lemez környékére, és azóta nagyon nem merészkedtek semerre sem, ergo zeneileg picit bezárták magukat a saját maguk megalkotta világba.
Kérdés, Chris merre tart, a tudása alapján kérője nem kevés lesz, az biztos...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.