Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nekem tetszik, amit hallok, de még sok munka vár ránk”

0509ffdpMár négy dalt rögzített következő nagylemezéhez a Five Finger Death Punch. A zenekar jelenleg a Volbeattel turnézik az Egyesült Államokban, az új album megjelenése jövőre várható.

„Stúdiózunk, éppen új anyagot rögzítünk”, mondta néhány napja Jeremy Spencer dobos az Artisannak. „Miután pedig befejeztük az őszi turnét a Volbeattel, ismét bevonulunk a stúdióba, és megpróbálunk mindennek a végére járni a tél folyamán, aztán kihozni az eredményt tavasszal vagy koranyáron. Eddig négy nótát vettünk fel. Nekem tetszik, amit hallok, de még sok munka vár ránk, szóval egyelőre nem tartunk ott, hogy azt mondjuk: remek, akkor itt van négy single! Majd akkor ítélkezünk, ha készen vagyunk.”

A zenekar Volbeattel közös aktuális turnéja tegnap, Salt Lake Cityben kezdődött. A Death Punch október végén a Slipknot-féle Knotfesten is ott lesz San Bernardinóban. Tavalyi két lemezük az utóbbi évek rock/metal sikeralbumai közé tartozik: mindkét album a Billboard Top 200 második helyén kezdett, és a The Wrong Side Of Heaven And The Righteous Side Of Hell Volume 1 420 ezres, míg a The Wrong Side Of Heaven And The Righteous Side Of Hell Volume 2 300 ezres eladási példányszámnál tart az Egyesült Államokban.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.