Shock!

május 06.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Néhány jó dal önmagában még nem ad ki egy jó albumot”

Tizenharmadik nagylemezét jelenteti meg augusztus 9-én a Hammerfall. Az album címe Avenge The Fallen lesz, és a Nuclear Blast gondozásában érkezik.

0426hammerfall

Legutóbb két éve, Hammer Of Dawn címmel adott ki albumot a Hammerfall, nyár végén azonban megérkezik a folytatás, az Avenge The Fallen. „Hogyan maradsz jelentőségteljes tizenhárom album után? Kicsit erre rímel az Avenge The Fallen dalunk nyitósora is: what is the worst, be the one who died, or be the one who survived? Azaz, mi a legrosszabb: ha elesel, vagy ha te maradsz életben? Érdemes átgondolni, mert ez egy kemény kérdés – mondja az anyagról Joacim Cans énekes. – Azon zenekarok közé akarunk tartozni, akik csak azért hoznak ki új lemezeket, hogy ismét útra kelhessenek, vagy továbbra is egyre jobb teljesítményre sarkalljuk önmagunkat? Manapság az emberek egyre rövidebb ideig képesek koncentrálni valamire, de mi még mindig teljes nagylemezekben gondolkodunk. Néhány jó dal önmagában még nem ad ki egy jó albumot. Egy erős albumnak tele kell lennie erős nótákkal, és mi pont ilyen lemezt készítettünk az Avenge The Fallennel."

hammerfall_cA lemezre az alábbi szerzemények kerülnek fel:

01. Avenge The Fallen
02. Burn It Down
03. Capture The Dream
04. Hail To The King
05. Hero To All
06. Hope Springs Eternal
07. Rise Of Evil
08. The End Justifies
09. Time Immemorial

A Hail To The King című szerzemény máris meghallgatható. A zenekar ezúttal Dél-Amerikában kezdi meg a turnézást még májusban, majd az Egyesült Államok, a fesztiválszezonban pedig Európa következik. Ősszel a svédek betársulnak a Powerwolf európai turnéjára, és ismét eljutnak Magyarországra is: a Wind Rose-zal kiegészült triót a budapesti MVM Dome-ban lehet elcsípni október 22-én. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.