Shock!

október 02.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Negyvenakárhány perc nagyjából pont megfelelő játékidő”

0717philNoha még csak ezen a héten jelent meg első szólóalbuma, a Walk Through Exits Only, Phil Anselmo egy friss interjúban máris elárulta, hogy még az év vége előtt további önállóan készített zenéket jelentet majd meg. Az énekes augusztustól máris turnéztatja a lemezt a tengerentúlon.

Phil nagyjából tizenöt-tizenhét dalt dolgozott ki a Walk Through Exits Onlyra, ám az albumra végül csak nyolc szerzemény került fel. „Akármennyit kihozhattam volna, de nekem ez a nyolc dal egyben van, és negyvenakárhány perc nagyjából pont megfelelő játékidő”, magyarázta Anselmo a Billboardnak. „Ha ennél hosszabbra veszed, kicsit terjengős és unalmas lesz a végeredmény, én pedig senkit sem szeretnék untatni…”

Mindez vélhetően azt jelenti, hogy valamikor a maradék, szintén egy teljes lemezanyagnyi szám is megjelenik. „Az már tény, hogy két dalt direkt a közelgő Housecore Horror filmfesztiválra hozok majd ki, amely október végén lesz a texasi Austinban. Az a két dal véleményem szerint zeneileg kibaszottul passzol egymáshoz: nagyon szarkasztikusak, ironikusak. Mindez természetes része a régi Philip Anselmo elbaszott világának, és ezzel most természetesen nem a részegségre meg a szétesettségre gondolok, csak kibaszott őrültségre.”

Anselmo szólóturnéja augusztusban startol a tengerentúlon, európai dátumokról egyelőre nincs hír. Az énekessel készített aktuális interjúnkat itt olvashatod.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.