Shock!

június 08.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Négyesben folytatja tovább a turnézást az Accept

Súlyosan megsérült az Accept május 6-ai San Antonio-i koncertjén Herman Frank gitáros, így a tavaly hatalmas sikerrel visszatért germán heavy metalosok négyesben kényszerültek folytatni az amerikai turnét. A Blood Of The Nations lemez fogadtatására jellemző, hogy annak értékeit még a banda volt énekese, Udo Dirkschneider is elismerte egy friss interjúban.

Herman Frank San Antonióban olyan szerencsétlenül esett el a színpadon, hogy több bordáját is eltörte, és még a tüdeje is megsérült a zuhanásban. A május 6-ai bulit a gitáros még becsülettel végigjátszotta, de mire a következő állomás színhelyére, Houstonba érkeztek, már olyan elviselhetetlen fájdalmai voltak, hogy kórházba kellett szállítani, így a zenekar négyesben lépett fel a bulin. Herman továbbra is lábadozik, a koncertek addig nélküle zajlanak tovább, gyógyulása után pedig újból csatlakozik társaihoz. Az Accept május hátralévő részében Közép- és Dél-Amerikában játszik, júniustól pedig ismét Európa kerül terítékre további önálló bulik és számos nyári fesztivál révén.

Az amerikai Mark Tornillóval kiegészült csapat februárban Budapesten is bizonyította új felállásának életképességét. Egy aktuális interjúban még maga a volt énekes, Udo Dirkschneider is elismerte a Blood Of The Nations nagyszerűségét. „Jó produkció, jó lemez, de természetesen eleve jó lemezt vártam az Accepttől", fogalmazott Udo a Metalpaths-nek, pedig köztudottan nem ápol valami jó viszonyt régi kollégáival. „Arra gondolok, hogy elég idejük volt megírni egy új albumot, több mint tíz év... Bárcsak nekem is lenne tíz évem egy új anyag megírására! De sikerrel jártak, szóval mit mondhatnék? Boldogok lehetnek."

Udo új albuma, a REV-Raptor május 20-án kerül a boltokba.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2005. február 16.