Shock!

július 22.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Neccesen jelenhet meg 2017-ben az új Soundgarden

0315sgKészülget a Soundgarden új albuma, de egyelőre még a zenekar tagjai sem igazán tudják, mennyire járnak vele előrehaladott állapotban. Mivel Chris Cornellék egyelőre még egy hangot sem vettek fel, mi arra tippelnénk: az anyag már nem jelenik meg idén.

2012-ben, több mint másfél évtized után adott ki új nagylemezt King Animal címmel a Soundgarden, és már elég régóta készül a folytatás is – ám még messze van a befejezéstől. „Nagyjából a munka felénél járhatunk”, mondta a The Pulse Of Radiónak Chris Cornell énekes/gitáros. „Még nem igazán vettünk fel semmit, szóval inkább csak az ötleteken dolgozgatunk. Szerintem körülbelül a dalok fele lehet készen, de hát az ilyesmit sosem lehet tudni igazán… Eleve mindig elég hosszúak a lemezeink. Simán lehet, hogy már úgy érezzük majd: készen vagyunk, aztán hirtelen megint kiszakad belőlünk öt nóta.”

Noha Chris szerint a zenekar valamikor még idén stúdióba vonul, a fentiek alapján mi szinte biztosak vagyunk benne: az eredetileg tervezett őszi megjelenést aligha fogják tudni tartani.

 

Hozzászólások 

 
#1 Codename333 2020-12-13 22:32
Kicsit vissza pörgettem az eseményeket,fől eg h most előkerültek nálam az Audioslave lemezek.Kirázott a hideg április 18.-án még új Soundgardenről beszéltünk ebben a cikkben majd ezután pontosan egy hónapra rá elment.....felfoghatatlan azóta is mennyire nagy kár érte.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.