Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ne adjuk fel a küzdelmet, bármilyen keményen is bánik velünk az élet”

Meghallgatható a The Rasmus új albumának címadó száma, a Rise. A finn zenekar alig egy hónappal az album őszi megjelenése után, október 17-én Budapesten játszik.

0610rasmus

Rise címmel mutatta be új lemezének címadó számát a finn The Rasmus, amelyet Desmond Childdal közösen írtak. „A Rise a depresszió elleni harc küzdelmeiről szól – mondja Lauri Ylönen énekes. – Sok mentális problémával küzdő ember számára a covid időszak volt az utolsó csepp a pohárban, én is közéjük tartozom. A klipben és a kislemez borítóján a lábainkál látható, a gyökereket játszó táncosok azokat a gonosz erőket szimbolizálják, amelyek a föld alá próbálnak lehúzni bennünket. A dalnak azonban összességében pozitív üzenete van: ne adjuk fel a küzdelmet, bármilyen keményen is bánik velünk az élet."

Az új dal egyben a régóta várt új nagylemez címadója is: a Rise album szeptember 23-án jelenik meg a Playground Music gondozásában. A felvételeken egyaránt hallható lesz a korábbi gitáros, Pauli Rantasalmi, valamint a nemrég csatlakozott Emilia „Emppu" Suhonen is.
A nyári fesztiválok után a zenekar önálló turnéra indul, Budapesten október 17-én játszanak a Barba Negra Music Clubban. Részletek itt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.