Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Narcotic Wasteland: hallgass bele Dallas Toler-Wade lemezébe!

1228dallasBele lehet hallgatni a Nile énekes/gitárosa, Dallas Toler-Wade projektje, a Narcotic Wasteland egyik dalába. A formáció bemutatkozó anyaga január közepén jelent meg.

Dallas évek óta dolgozik a Narcotic Wastelanden a szabadidejében, és minél több dalt írt, annál inkább tudta, hogy ehhez a projekthez teljes felállásra lesz szüksége. Ennek megfelelően került mellé a bandába Edwin Rhone gitáros/énekes, Chris Dupre basszer/énekes és Erik Schultek dobos. Rhone-nal Dallas annak idején több metal csapatban is együtt zenélt a '90-es évek közepéig, ő ajánlotta Dupre-t, és Schultekkel sem lehetnek különösebb gondok, a rá vonatkozó tipp ugyanis a Nile dobosistenétől, George Kolliastól érkezett.

A lemez január közepétől beszerezhető a zenekar weboldaláról, illetve számos digitális terjesztőtől.

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 frincs 2014-02-08 13:49
Gyorsan pörögnek a hírek, úgyhogy nem tudom, olvassa-e ezt még bárki is. Tény az is, hogy nem folytattunk olyan hatalmas kommentháborút, mintha arról szólna a cikk, hogy Mustaine-nek nem volt jó a széklete reggel. :-)

Csak azért szólok, hogy Hannes Grossmann Necrophagist/Obscura/Blotted Science dobosnak jelent most meg "szólólemeze" The Radial Covenant címmel, illusztris vendégek sorával (nézzetek utána ;-)). A lényeg: így érdemes "újba fogni". Kellően durva, és technikás zene, (de azért nagyon dallamos is, csak ez már kurva szarul hangzik) sok apró finomsággal (ami lehet akár flamenco rész is!), kegyetlen gitár- ill. néhol (nekem) presszóhangulat ú szintiszólókkal . Sőt, a lezárás egy olyan zongoradarab, amilyen szintűt death lemezen csak az Opeth Orchidján hallottam (gy. k. Silhouette). Melegen ajánlott minden érintettnek (de nem old school anyag, úh. akinek ez kritérium, kerülje el, mint a breki az úttestet, ha jót akar)!
Idézet
 
 
+1 #1 frincs 2014-02-05 12:09
Hát, ennek a produkciónak nem sok relevanciája van a death színtéren belül. Bizonyos minőséget persze képvisel, de semmi kiugró (szemben az anyazenekar bármelyik megnyilvánulásá val). Kicsit old schoolabb (nem kevés CC-s harmonizálás, ill. MA-s ritmizálás (annak sem a csúcsa)). A szóló sem ügyetlen, de hallhattunk már többszáz különbet.
Csinálja nyugodtan, ha élvezi, meg ráér, de ez csak a neve miatt kap majd némi figyelmet. (feltételezve mindvégig, hogy a lemez is hasonló lesz)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.