Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Napokon belül elkészül a Malevolent Creation új lemeze

0806mcA héten befejezte következő nagylemezének munkálatait a floridai death metalos Malevolent Creation, akik a következő napokban megkeverik és maszterelik is az új anyagot. A megjelenés néhány hónapon belül várható.

A Malevolent Creation a dobos Gus Rios stúdiójában dolgozott az anyagon, és Gus producerként, illetve hangmérnökként is jegyzi majd az albumot. A csapat pár hónapja még tanácstalannak tűnt azt illetően, milyen formában jelentessék meg új szerzeményeiket, de úgy tűnik, mára eltűntek a kérdőjelek. „Egy hozzánk hasonló, tizenegy albummal és több mint száztíz dallal rendelkező csapat esetében nem látom értelmét felvenni tíz új dalt”, mondta még nyáron Rios egy interjúban. „Most úgy látjuk, hogy EP-ket készíteni lenne a legpraktikusabb, de ez még mindig nem száz százalék. Így arra koncentrálhatnánk, hogy összerakjunk öt tényleg jó nótát, amelyeket aztán kivétel nélkül élőben is lehetne nyomni. Nem szeretnénk a múltunkból élni: olyan dalokat akarunk írni, amelyek elég erősek ahhoz, hogy a közönség éppúgy akarja őket élőben hallani, mint a klasszikusokat. És ha reálisan nézzük, egy akármilyen teljes új albumról is legfeljebb öt dalt játszanánk a koncerteken, hiszen annyi dalunk van.”

Az új Malevolent Creation lemezre olyan dalok kerülnek majd fel, mint a Corporate Weaponry vagy a korábban már közzétett Face Your Fear, albumcímmel azonban egyelőre még nem szolgálhatunk, és a pontos megjelenésről sincsenek információk azt leszámítva, hogy valószínűleg még az év első felében várható. A csapat legutóbbi lemeze Invidous Dominion címmel jelent meg 2010 nyarán.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.