Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nagyon rég nem voltunk már annyira boldogok, mint mostanában”

December közepén új albummal tér vissza az Asking Alexandria, amelyről máris meghallgatható az első dal Into The Fire címmel. A lemezen természetesen ismét Danny Worsnop énekel.

1023aa

December 15-én, a Sumerian kiadónál jelenik meg az Asking Alexandria egyelőre még cím nélküli, új nagylemeze, amelyen a legutóbbi The Black kitérője után ismét Danny Worsnop, a csapat eredeti énekese hallható a mikrofonnál. Az album producere Matt Good volt, a hangmérnök pedig Taylor Larson. „Elképesztően izgalmas szakasz ez az Asking Alexandria pályafutásában”, mondja Ben Bruce gitáros a lemezről. „Megjártuk a poklot, és vissza is tértünk onnan – őrülten hosszú útnak tűnt, de nem is örülhetnénk jobban annak, hogy eljutottunk rajta oda, ahol most tartunk. Ismét visszakaptuk az életünket. Emberként nagyon rég nem voltunk már annyira boldogok, mint mostanában…”

Maga a lemez mindenképpen komolyabb témaköröket jár majd körbe, mint a korábbiak, és az első dal máris meghallgatható róla.

 

Hozzászólások 

 
#4 cápaidomár 2017-09-24 13:26
"Emberként nagyon rég nem voltunk már annyira boldogok, mint mostanában…”

Miért, hogy lehetne még boldognak lenni? Tárgyként? :-D
Szeretem ezeket a tök semmitmondó promódumákat.
Idézet
 
 
+1 #3 sanctus 2017-09-23 14:15
Nekem az FDTD bejött, a Dennies anyag úgy ahogy van, kuka, viszont Worsnop hangját mindig szerettem. Ez a szám pedig a maga popmetálos módján kifejezetten tetszik, bár a keverést kicsit furának tartom, és azért a "minden számban legyen brékdávn" szlogent is elfelejthetnék. Ha az album nagy része ilyen hangulatú/erejű tételből fog állni, vevő vagyok rá.
Idézet
 
 
+1 #2 revdav11 2017-09-23 14:10
Szerintem a From Death to Destiny egy kifejezetten jó lemez volt.
Ez a szám a nyávogós intróval annyira nem jön be (mondjuk a klip szerintem baromi jól néz ki), de már csak Danny miatt érdemes lesz a lemeznek adni egy esélyt.
Idézet
 
 
#1 valarmorgulisz 2017-09-23 13:35
Worsnop ide vagy oda..nem segít ezen a zenekaron csak a piócás ember. Reménytelenül, megrázóan semmilyenek amióta csak léteznek. Egyedül a The Road c. számuk jó, de az mondjuk kurvára.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.