Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nagyon izgatott vagyok, hogy megjelenhet ez a lemez”

0411ddverniJövő héten pályafutása első szólóalbumával jelentkezik D.D. Verni, rajta természetesen vendégek egész hadseregével. Az Overkill basszusgitáros/főnökétől máris meghallgatható egy új dal.

A Mighty Music kiadónál jelenik meg október 13-án D.D. Verni első szólólemeze, amelyen többek között olyan vendégek bukkannak majd fel, mint Jeff Loomis, Jeff Waters, Bruce Franklin, Michael Romeo vagy Mike Orlando. D.D. fix zenésztársai Andre „Virus” Karkos, a Dope gitárosa, illetve Ron Lipnicki, az Overkill ex-dobosa voltak, az albumot pedig Chris „Zeuss” Harris keverte. „Nagyon izgatott vagyok, hogy megjelenhet ez a lemez”, mondja Verni. „Roppant jól szórakoztunk a felvételek során, és rengeteg óriási gitáros bukkan fel a dalokban. A zenében pedig egyaránt rejlik némi metal, punk és klasszikus rock, a Queentől a Green Dayen át egészen a Metallicáig.”

Verni korábban The Bronx Casket Co. nevű formációjával hasznosította az Overkillbe be nem férő ötleteit, most azonban úgy vélte, a zeneanyag mást indokolna. „Azelőtt minden ötletet, ami nem passzolt az Overkillbe, félretettem a The Bronx Casket Co.-ba, ezek a dalok viszont egyértelműen nem illettek oda sem, szóval azt mondtam: oké, akkor ez alighanem egy szólólemez lesz… A zene egyszerre volt metalos, rockos és punkos, és ezek a fő hatásaim. Az Overkillben ez a háttér feloldódik a thrashes hangzásunkban, viszont ezek a nóták nem thrashesek, hanem inkább másféle dolgok jelennek meg bennük. Soha nem akarnék thrashes hangzású zenét kiadni az Overkill mellett, mert úgy gondolom, annál úgysem lehetne jobb. Sokkal szórakoztatóbb akkor már valami újat kipróbálni, és megnézni, meddig jutok vele.”

ddverni_cA frissen közzétett dallista az alábbi:

01. Fire Up
02. Miracle Drug
03. Off My Leash
04. (We are) The Broken Ones
05. Lost In The Underground
06. The Party Of No
07. Night of the Swamp King
08. We Were Young
09. Slow My Ride
10. Heaven Calling

A Fire It Up és a Lost In The Underground már ismert, most a Night Of The Swamp King is meghallgatható a lemezről. D.D. és az Overkill júliusban ismét ellátogatott a Rockmaratonra, és jövő év elején megint Magyarországon koncerteznek, méghozzá a Destruction, a Flotsam And Jetsam és a Meshiaak társaságában. Részletek itt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.