Shock!

április 15.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nagyobb helyszínre került át a Volbeat koncertje

Az MVM Dome-ba kerül át a novemberi Volbeat-koncert a Barba Negra Red Stage helyett. Michael Poulsenékkel a Skindred és a Bad Wolves is itt lesz Budapesten.

1020_volbeat

A szervező közleménye: „Ezúton értesítjük, hogy a budapesti Volbeat koncert helyszíne megváltozott, az eredetileg tervezett Barba Negra helyett a hatalmas érdeklődés miatt az MVM Dome-ban kerül megrendezésre 2022. november 5-én. A megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új helyszínre, nem igényelnek további tennivalót. Amennyiben kérdése lenne belépőjegyei kapcsán, a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. email címen tudnak rá választ adni.Köszönjük megértését és jó szórakozást kívánunk a koncerthez!"

A Volbeat tagjai így nyilatkoztak: „Ennyi távollét után nagyon örülünk, hogy egy igazán jó kis Volbeat-turnéval lephetjük meg a rajongókat Európában és az Egyesült Királyságban. Nagyon izgatottak vagyunk, és alig várjuk, hogy mindenkivel találkozhassunk! Rendkívül hálásak vagyunk, hogy magunkkal vihetjük a Skindredet és a Bad Wolvest is az útra, és megoszthatjuk az élményt ezekkel a fantasztikus zenekarokkal, akiket van szerencsénk a barátainknak nevezni."

A budapesti koncert belépői a www.livenation.hu, a www.funcode.hu és a www.rock1.hu oldalakon keresztül szerezhetők be. A koncertre VIP csomag is kapható, a banda által biztosított elővásárlási lehetőségek részleteivel együtt erről további információ a www.volbeat.dk oldalon található.

A koncert eseménye.

 

Hozzászólások 

 
#1 Vermin 2022-10-20 15:45
WOW!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.