Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nagyjából 2000 óta nem a zenélésből élek”

Vinnie Paulról köztudott, hogy nem akarja újjáalakítani a Panterát, de rendszerint előkerülnek azok a vélemények, hogy a pénzért előbb-utóbb úgyis kibékül majd Phil Anselmóval és Rex Brownnal. A dobosnak azonban saját bevallása szerint egyáltalán nincs szüksége pénzre…

„Régen a turnékon eleve rengeteg időt töltöttem sztriptízbárokban”, mondta Vinnie a MetalMouthnak. „Ezek jó helyek, ahol nem feltétlenül olyan emberek vesznek körül, akik rajongók, vagyis nem kell állandóan autogramokat osztanod meg fotózkodnod, ellenben tele vannak csodaszép csajokkal, jó rock’n’roll zene szól, lehet iszogatni, meg minden… Egy idő után rájöttem, hogy elég sok pénzt költöttem el ilyen helyeken, szóval ezt csak úgy nyerhetem vissza, ha én is csinálok magamnak egy sajátot. Így aztán létrehoztam egy klubot. Mindig is üzleti szemlélettel közelítettem a dolgokhoz, épp ez volt a szép abban is többek között, ahogy a tesómmal együtt dolgoztunk. Én lehettem a bizniszes csávó, ő meg a parti-egész-éjjel-rock’n’roll-egész-nap csávó. Dime szolgáltatta a bulit mindenhez, én meg gondoskodtam róla, hogy mindig kifizessenek minket, és minden jól menjen a háttérben. És igazság szerint örülök is neki, hogy nem függök a zenétől anyagilag. Mondhatjuk, hogy nagyjából 2000 óta nem a zenélésből élek, tényleg nem. Azt már csak azért csinálom, mert szeretem csinálni.”

Vinnie mára úgy felépítette magát, hogy elsőre fel sem tudja sorolni, mi mindennel rendelkezik. „A papám is jó üzleti vénával rendelkezett, sokat tanultam tőle. Most négy sztriptízbárom és egy sportkocsmám van, de a tulajdonomat képezi egy zenei komplexum is, és van három turnébuszom is, amiket bérbe szoktam adni. Mindenre nem is emlékszem így hirtelen…”

A dobos tehát akkor sem lenne rászorulva a Pantera újjáalakítására, ha a Hellyeah sztorija befejeződne, és régi csapatának lemezei történetesen nem fogytak volna sokmillió példányban annak idején. A Metal Blastnek ráadásul azt is hangsúlyozta: ő igazából nem haragszik volt zenésztársaira. „Nincs rossz viszony, nincs harag. Olyan ez, mint amikor elválsz valakitől: annak mindig oka van. És éppen emiatt utána nem kell kapcsolatban lennetek, kurvára nem kell találkoznotok, vagy bármit közösen csinálnotok. Szóval egyszerűen nem érdekel ez az egész.”

 

Hozzászólások 

 
+7 #8 KoaX 2014-09-10 18:10
Idézet - nekem8:
Nagyjából 2000 óta nem érdekel se ő, se a lemezei.


Kamu... Akkor nem kattintasz a cikkre, és ha végkép leszarnád, akkor nem is kommentálnál :D
Idézet
 
 
-6 #7 nekem8 2014-09-10 18:08
Nagyjából 2000 óta nem érdekel se ő, se a lemezei.
Idézet
 
 
+4 #6 KoaX 2014-09-10 08:29
A Hellyeah-s buli az év egyik legjobb koncertje volt.
Látszik, hogy élvezetből tolja az öreg, addig jó amíg így van.
Anno a többség azért kezd el zenélni, hogy jól érezze magát, ha már nem így van a dolog, akkor tök felesleges csinálni...
Idézet
 
 
+8 #5 bogar 2014-09-10 07:17
Idézet - TelekiPál:
Így mondjuk már más a leányzó fekvése, sőt kifejezetten szimpatikus lett Vinnie. Ezek szerint ő tovább tudott lépni, nem csak a Panterán, de azt is tudja, hogy ezt az életvitelt nem lehet a végtelenségig csinálni.
Vannak akik erre nem jönnek rá és önérzetes balf.szok maradnak, de Vinnie hozzáállása tetszik.


Van még egy dolog, amit rendszeresen elfelejtenek a Vinnie-vel kapcsolatban. Mégpedig azt, hogy ma is toppon van dobosként. Nehogy valaki azt gondolja, hogy állandóan a bárokban ücsörög pohárral a kezében. Ahogy ő dobol az komoly erőnlétet kíván és ő nem veri le a lécet, míg a régi kollégáira már lassan nincs kedve ránézni sem az embernek.
Idézet
 
 
+5 #4 józsi 2014-09-09 23:25
Nekem amúgy nem tetszene Zakk Wylde-al a Pantera.
Idézet
 
 
+5 #3 Venomádi 2014-09-09 20:01
Meg valljuk be amúgy sincs rá szükség, még ha latba sem vesszük a fent említetteket. Egyikőjük között sincs bármekkora kötelék, hogy ez tető alá kerüljön, de még azzal is necces.
Idézet
 
 
+3 #2 Sanctus 2014-09-09 19:01
"A dobos tehát akkor sem lenne rászorulva a Pantera újjáalakítására , ha a Hellyeah sztorija befejeződne, és régi csapatának lemezei történetesen nem fogytak volna sokmillió példányban annak idején. "

Azért ebben van egy logikai bukta, erősen kétlem, hogy a sokmilliós lemezeladások nélkül lett volna pár bárja, turnébusza, stb... meg hát ha kutya nem vette volna a lemezeket, akkor kinek is hiányozna egy újjáalakulás? :)
Idézet
 
 
+28 #1 TelekiPál 2014-09-09 08:38
Így mondjuk már más a leányzó fekvése, sőt kifejezetten szimpatikus lett Vinnie. Ezek szerint ő tovább tudott lépni, nem csak a Panterán, de azt is tudja, hogy ezt az életvitelt nem lehet a végtelenségig csinálni.
Vannak akik erre nem jönnek rá és önérzetes balf.szok maradnak, de Vinnie hozzáállása tetszik.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.