Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

My Nemesis: elkészült a Five Finger Death Punch új klipje

Elkészült a Five Finger Death Punch új klipje. A My Nemesis a tavaly megjelent, nagysikerű Got Your Six albumon szerepel.

0519ffdpb

Megtekinthető a Five Finger Death Punch új videója, amely a már csak az Egyesült Államokban több mint 300 ezer eladott példánynál járó Got Your Six lemez egyik húzódalához, a My Nemesishez készült. A zenekar májustól a Shinedownnal koncertezik Észak-Amerikában, majd a fesztiválszezont is odaát töltik.

A bandához kapcsolódó hír, hogy második albumuk, a 2009-es War Is The Answer február elején megkapta a platinastátuszt az Amerikai Hanglemezkiadók Szövetségétől (RIAA). Hosszú évek óta ez az első metalalbum, amelynek amerikai eladásai túllépték az egymilliós álomhatárt.

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 revdav11 2016-03-01 11:01
Én sem nevezném "húzódalnak". AZ albumról nemhogy nem emelkedik ki, de ennél jobb számok is vannak rajta (ez persze a szubjektív véleményem).

És talán velem van a baj, de én örülök a sikerüknek.
A zenéjük simán jó, és a belüket kidolgozzák, az év 90%-ában turnéznak, vagy új albumot írnak, és még annó én is azon voltam, hogy kéne egy pár év szünet, mert a Wrong Side of Heaven 2 szerintem elég gyenge lett, de a Got Your Six megint nagyot szólt!

Amit viszont tényleg nem értek, hogyha Téglás Zolinak sikerül meggyőznie a kiadót egy (az ő esetében több) magyar koncertről, akkor Bathory-úrnak miért lenne olyan megerőltető...
Idézet
 
 
+3 #1 lima 2016-03-01 10:10
Ez a húzódal? Milyen lehet a többi?? Most komolyan, mi a tö.öm emeli ezt a zenét ennyire az átlag fölé? Nem értem én ezeket az amcsikat, érdekes ízlésük van.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.