Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

My Champion: a második dal az új Alter Bridge-ről

0908abOktóber 7-én jelenik meg az Alter Bridge új albuma, a The Last Hero. Az albumról a már ismert Show Me A Leader után most a My Champion című szám is meghallgatható.

Ősszel, a Napalm kiadó gondozásában jelenik meg az Alter Bridge ötödik nagylemeze. Az album az első lesz a sorban az osztrák metalcég istállójában, mindez azonban a zenén természetesen nem hagyott nyomokat. „Nem mondanám, hogy súlyosabb ez a lemez a korábbiaknál, mert zeneileg megtaláltuk már a hangunkat", mondta a Classic Rocknak Myles Kennedy énekes. „Próbálunk olyan dinamikusak lenni, amennyire csak lehetséges, és érzelmi szempontból sok különböző dolgot felvonultatni a lemezeken. A Napalm roppant szenvedélyesen állt hozzánk, így magától értetődőnek tűnt, hogy az ő ajánlatukat fogadjuk el. De ez nem jelenti azt, hogy átmentünk death metalba. A kulcsot az jelenti, hogy az ember egy sajátos őszinteséget és érzelemvilágot vonultasson fel, valami olyan általános jellegű dolgot, amihez az emberek kötődni tudnak. Így fejti ki a hatását az Alter Bridge."

A The Last Heróra az alábbi dalok kerülnek fel:

alterbridge_c01. Show Me A Leader
02. The Writing On The Wall
03. The Other Side
04. My Champion
05. Poison In Your Veins
06. Cradle To The Grave
07. Losing Patience
08. This Side Of Fate
09. You Will Be Remembered
10. Crows On A Wire
11. Twilight
12. Island Of Fools
13. The Last Hero

A zenekarra a lemezmegjelenés után egy alapos Európa-turné is vár. A huszonnégy koncertből álló sorozat november 4-én startol Bilbaóban, és december 11-én ér véget Baselben. A zenekar fix előzenekara a Like A Storm, akik mellé még egy különleges vendég csatlakozik majd a november 21-éig tartó első körben: az ő személyük még nem ismert, de november 14-én, Bécsben ebben a leosztásban lehet megtekinteni a bandát a Gasometerben. Bizonyosnak tűnik, hogy itt is valami komoly névre lehet számítani, a brit bulikon ugyanis a Volbeat és a Gojira is csatlakozik az Alter Bridge-hez meg a Like A Stormhoz, és a Gojira a decemberi német, olasz és svájci fellépéseken is ott lesz Myles Kennedyékkel.

Mark Tremonti nemrég jelentette meg új lemezét, a Dustot, júniusi bécsi fellépéséről pedig itt írtunk.

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 frontiers 2016-09-09 17:11
Eddig nem igazán voltam AB fan, csak Kennedy és a megboldogult Creed végett estem neki a lemezeknek és 2 hallgatás után abba is hagytam őket kb, viszont ez... brrr ez odabasz

Ha ilyen lesz az új lemez, asszem megsasolom őket valahol a túrnén!
Idézet
 
 
-10 #1 TelekiPál 2016-09-09 12:29
Hát ez egy jó nagy rakás kula lett. Oszlás van, gyerekek!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.