Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mustaine szerint ő biztosan nem akadálya a további Big Four buliknak

0803dmDave Mustaine finoman visszautasította Tom Araya pár héttel ezelőtti nyilatkozatát, amelyből sokan arra következtettek, hogy a Megadeth a kerékkötője a jövőbeli Big Four koncerteknek. A thrash műfaj nagy négyese legutóbb 2011 szeptemberében, New Yorkban állt közös színpadon.

„Én sosem mondtam, hogy ne legyen több Big Four koncert”, mondta Mustaine a The MetalSucks Podcastnek. „Csak annyit, hogy nem tőlem kell kérni ezeket. Szeretem Tomot. Nagyon szomorú mindaz a nehézség, amin keresztülmentünk, de hát a média meg a hasonlók néha… Régebben az emberek megpróbálták minden mondatomat szétcincálni vagy beletenni egy gyújtó csavart. Tény, hogy voltak cselekedeteim és mondataim, amelyek problémákat okoztak Tom és köztem, de ezeket rendeztük. Szóval haver, nekem nincs problémám sem vele, sem az Anthraxszel, sem a Metallicával, úgyhogy nem tudom, honnan vette bárki is, hogy honnan jött most megint ez az egész… Lehet, hogy valami nagyon régi dolgot öklendeztek megint fel valahol. Én már nagyon rég elástam a csatabárdot azokkal a srácokkal.”

A Megadeth június 16-án ismét Budapesten koncertezik Rob Zombie és egy harmadik zenekar társaságában, az első magyarországi Aerodrome Fesztiválon. További információk a rendezvény weboldalán és facebookos felületén.

 

Hozzászólások 

 
+8 #5 Sárvári Gábor 2014-01-10 07:52
Ezt senki nem álmodta, a kereskedelmileg legsikeresebb Thrash Metal zenekarok a Big Four! És a kereskedelmileg legsikeresebb bandák azok a Metallica a Megadeth a Slayer és az Anthrax. Ők adták el a legtöbb lemezt és ők lettek a legsikeresebbek ebből a zenei közegből. Ezért nevezték el őket Big Four-nak. Nem a legjobb, nem a legeredetibb, nem a leg legebb Thrash Metal bandák alkotják a Big Four-t, hanem a legsikeresebb!
Ha náluk jobb Thrash Metal-t játszó bandából akarunk négyet összeszedni nevezzük őket Best Four-nak!
De mondjuk ezt meg embere válogatja. Az én személyes legjobb négyesem. My Best Four!
Meg lesz ilyen turné is nem? Mintha a fészbuksin láttam volna hogy The Forgotten Four. Az Exodus az Overkill a Death Angel meg a Testament. Azt hiszem az Overkill osztotta meg, de mérget már nem vennék rá . . . .
Idézet
 
 
+2 #4 Flagellator1974 2014-01-10 07:09
A Big Four-t a zeneipar találta ki. Nem rossz ötlet, de ez olyan, mint egy fesztivál tele headlinerrel (főbandával). A baj azzal van, hogy minden szeretetem ellenére az Anthraxot ki álmodta bele? Tehát tschaby szerintem elég jól beletrafált. Szeretem én az Anthraxot, de nem oda való.
Idézet
 
 
+3 #3 the raven 2014-01-09 19:39
Kreator,Dark Angel,Testament ,Onslaught
Idézet
 
 
+6 #2 Khold 2014-01-08 12:38
Helyesbítek:

Testament, Overkill, Exodus, Death Angel.

Másik oldal:

Kreator, Sodom, Tankard, Holy Moses.
Idézet
 
 
-9 #1 tschaby 2014-01-08 08:56
Amíg csak a cikk címét olvastam, az ugrott be, hogy mi baja is lehetne egy Testament, Overkill, Exodus, Sodom turnéval. Aztán felébredtem.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.