Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mustaine bármikor zenélne Hetfielddel és Larsszal

A Big Four közös aktivitásának köszönhetően természetesen ismét sokan felvetették, hogy izgalmas lenne megnézni, mi sülne ki a Metallica ősfelállásának újonnani közös zenéléséből. Dave Mustaine a maga részéről mindenesetre azonnal benne lenne a dologban...

„Természetesen", válaszolta egyértelműen Dave Mustaine a The Boston Phoenixnek arra a kérdésre, hogy el tudna-e képzelni valamilyen közös projektet a Metallica tagjaival. „Elvégre a Metallica mégis az én zenekarom is volt... A Megadeth pedig a következő logikus lépést jelentette a zenei karrieremben. Ideális lenne, ha újabb lehetőség nyílna a közös munkára, és már beszéltem is erről korábban James Hetfielddel. Ő pedig nem azt mondta, hogy nem, hanem hogy ő, én, Lars Ulrich és David Ellefson készíthetnénk valami felvételt. Nem zenekarként persze, csak jótékonysági célokra, vagy valami hasonló okból. Mind jóval idősebbek vagyunk már, és már az a tény is nagyszerű kezdet, hogy egyáltalán újra beszélünk egymással. Közösen játszani még jobb, az a gondolat pedig, hogy csinálnánk is együtt valamit, talán túl sok is lenne az én kis agyam számára ahhoz, hogy kezelni tudja, és egyszerűen szétrobbanna..."

A thrash nagy négyese szeptember 14-én New Yorkban, a Yankee Stadionban koncertezik, a Megadeth új lemeze, a Th1rt3en pedig október 31-én kerül a boltokba, egy napon a Metallica és Lou Reed közös, Lulu című albumával. Utána meg lehet találgatni, vajon ott lesz-e Mustaine december elején a Metallica harmincadik születésnapját ünneplő San Francisco-i speciális bulik valamelyikén...

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 Ary 2011-08-25 16:17
Idézet - Venomádi:
Nagyon el van ezektől ájulva még mindig de nem tudom, miért.. Én azt gondolom már háromszor jobb albumokat adtak ki azóta a saját csapatával.

Lehetséges, de Mustaine-ben mindig benne lesz az hogy a Metallica tudott Billboard No.1 lenni a Megadeth pedig éppen lemaradt az első helyről a Countdown lemezzel, és azóta se került közelebb ehhez. Ettől függetlenül én nagyon kíváncsi lennék arra a Hetfield-Mustaine-Ulrich-Ellefson projektre. :)
Idézet
 
 
+2 #1 Venomádi 2011-08-25 15:37
Nagyon el van ezektől ájulva még mindig de nem tudom, miért.. Én azt gondolom már háromszor jobb albumokat adtak ki azóta a saját csapatával.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.