Shock!

május 19.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Municipal Waste: minden hülyeség mögé odaáll az új kiadó

A Nuclear Blasthez szerződött Virginia legháborodottabb thrash/crossover alakulata, a Municipal Waste, akik már a világ egyik legerősebb metal kiadójánál jelentetik majd meg következő nagylemezüket valamikor a jövő év elején.

„Sok időbe telt eldönteni, mit csináljunk a következő albumunkkal", kommentálta a megállapodást Tony Foresta énekes. „Egy olyan kiadót kerestünk, amelyik nemcsak szereti a bandát és a zenénket, de egyben akármilyen mulatságos ötlet mögé hajlandó teljes mellszélességgel odaállni, amit csak kitalálunk. Amint ezt megfogalmaztuk magunkban, egyértelművé vált, hogy a Nuclear Blast a nyilvánvaló választás. A cégnél már akkor is akadtak barátaink, amikor még lehetőségünk sem volt lemezt készíteni. Úgy érzem, tiszta lappal indulhatunk és ismét a helyes vágányon dolgozhatunk tovább. Mindenki remek dolgokat várhat a Waste-től a közeljövőben, és ez még csak a kezdet!"

A csapat nyáron már stúdióba is vonul, hogy elkészítse ötödik teljes hosszúságú stúdióanyagát, a 2009-es Massive Aggressive utódját.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.