Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Motörhead mellett Parkway Drive és Rise Against is lesz a VOLT-on

1205voltfesztA Motörhead mellett két fiatal titán, a Rise Against és a Parkway Drive is emeli majd a jövő évi VOLT fényét. A fesztivált július 1-4. között rendezik Sopronban.

Egyedi módon, a közönség bevonásával jelentette be a VOLT Fesztivál szervező csapata, hogy jövő júliusban a Rise Against, a Parov Stelar Band és a Parkway Drive is fellép Sopronban. Korábban már nyilvánosságra hozták, hogy többek között a Motörhead és John Newman is a VOLT vendége lesz jövőre, ennek hatására fél nap alatt mintegy kétezer bérlet kelt el idehaza. Kedvezményes jegyek a karácsonyi időszakban is kaphatók.

Egy „sztárkereső" akció keretében ezúttal a VOLT közönségének legaktívabb tagjai jelenthették be - a fesztivál közösségi oldalán - a legújabb nemzetközi fellépőket a VOLT a 2015-ös kínálatból. A szervezők a soproni Deák téren és a budapesti Erzsébet téren rejtettek el három-három borítékot a fellépők neveivel, felhívva a közönség figyelmét, hogy aki megtalálja azokat, elsőként teheti közzé a zenekarok hírét. A hír hozói természetesen VOLT-os ajándékokkal is gazdagabbak lettek.

És a hír, amit a fesztiválozók közzétettek: Jön a VOLTra az idén immár hetedik, a Billboard-listán dobogós lemezükkel jelentkező Rise Against. Szintén friss hír, hogy magyarországi egyetlen fellépésükkel ismét a VOLT közönségét tiszteli meg a Parov Stelar Band. És kirobbanó formában, sorrendben negyedik stúdióalbumával, az Atlasszal mér elementáris erejű csapást a fesztiválozókra a VOLT-on Ausztrália legütősebb metalcore-bandája, a Parkway Drive.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.