Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Motörhead, Black Stone Cherry, kokain: nem ők és nem úgy

0429bscKínos helyzetbe keveredett a Black Stone Cherry basszere, Jon Lawhon, aki egy eheti interjújában azt állította, hogy közös turnéjukon a Motörhead minden nap kokaint akart rájuk tukmálni. Miután a Motörhead-tábor tiltakozott a szerintük igaztalan állítások miatt, Lawhon bocsánatot kért.

„Hosszabban nem beszéltünk, de találkoztunk és dumáltunk, persze", idézte fel a Black Stone Cherry 2009-es nyitózenekaroskodását a Motörhead előtt Jon Lawhon a RockSverigének. „Az egész turné legviccesebb momentuma az volt, hogy az egész zenekar – tehát nemcsak Lemmy, hanem mindnyájan – minden nap whiskyt és coke-ot ajánlgatott nekünk. Mármint nem whiskyt meg kólát, hanem whiskyt és kokaint. Minden egyes nap. Mi meg: oké, a whisky jöhet, de kokaint nem kérünk. De ők ettől függetlenül minden nap előjöttek a dologgal, mire mi minden nap közöltük, hogy kösz, nem élünk kokainnal, és erre minden nap ugyanaz volt a válasz: hihetetlen, hogy a rock'n'rollban mozogtok, és nem kokainoztok! Mi meg: de hát tegnap beszéltük meg! De nem emlékeztek rá..."

Miután az interjú bejárta a rockmédiát, a Motörhead facebookos oldalán megjelent egy poszt, amely szerint Lemmy maga sem élt soha kokainnal, Mikkey Dee pedig egyáltalán nem is drogozott (Phil Campbellről nem szólt a fáma...), így elvárnának egy bocsánatkérést a Black Stone Cherrytől. Ami aztán meg is érkezett Lawhontól, méghozzá példás gyorsasággal: „Akkor hadd tisztázzam a dolgot: Lemmy, Mikkey, Phil vagy a színpadi stábjuk soha, semmiféle anyagot nem kínálgatott nekünk. Olyan alkalmazottaikról beszéltem, akik már csak a volt munkatársaik, és a turnén voltak ott velük. Ezt az interjúmban is ki kellett volna emelnem. A dolog egy sima, könnyed úti sztorinak indult, de sajnálattal látom, hogy nem így jött le. Szavakkal ki sem tudom fejezni, mennyire sajnálom ezt. Mi a Black Stone Cherryben nagyon szeretjük és tiszteljük a Motörheadet, és nem is lehetnénk hálásabbak nekik azokért a lehetőségekért, amelyeket biztosítottak nekünk. Továbbra is lojálisan állunk hozzájuk és a rajongóikért. Őszintén bocsánatot kérek!"

A Black Stone Cherry új, Kentucky című lemezéről a hétvégén olvashatsz kritikát a Shock!-on.

 

Hozzászólások 

 
+5 #6 NOLA 2016-04-29 13:58
Idézet - bsamu:
"a Motörhead facebookos oldalán megjelent egy poszt, amely szerint Lemmy maga sem élt soha kokainnal"

Nem, nem, nem, persze, Lemmy soha semmivel sem. Akkor a White Line Fever c. dal mégis miről szól, krétacsíkokról?

Khmm-khmm..., Báttyu, csak szólok halkan, hogy nem csak a kokaint lehet fogyasztani "fehércsík" formájában. :-)
Amúgy meg Lemmy maga is megmondta, hogy a heroinon kívul mindent kipróbált. Az egy dolog, hogy az O "mindennapi betevoje" mindig is a speed maradt..., a White Line Fever
daluk arrol szól, nem a kokóról.
Amúgy meg kit érdekel ez a szarakodás.... :-)
Idézet
 
 
+2 #5 bsamu 2016-04-29 13:47
"a Motörhead facebookos oldalán megjelent egy poszt, amely szerint Lemmy maga sem élt soha kokainnal"

Nem, nem, nem, persze, Lemmy soha semmivel sem. Akkor a White Line Fever c. dal mégis miről szól, krétacsíkokról?
Idézet
 
 
+2 #4 shmonsta 2016-04-29 12:53
Gondolom kóla volt az a coke amit a whiskey mellé kínálgattak nekik, csak kezdő vidéki rocksztárokként még kicsit többet akartak a szituba látni :) Rájuk is fért volna, akkor nem beszélnek félre a sok töménytől.
Idézet
 
 
+2 #3 Codename333 2016-04-29 11:32
Sztem iylenkor mindig ezek a magyarázkodások a legszánalmasabb ak....mindig ugyanaz: "nem úgy értettem","nem rájuk" ,"ki kellett volna emelnem","rosszul fogalmaztam"......ugyan má....Akkor fogalmazzon érthetőbben.....mindig lesznek emberek akik félre értik az iyleneket.....De ki is mondja :D Az egész zenekar,TEHÁT NEM CSAK LEMMY....biztos véletlenül értette félre mindenki :D....a hülyéje
Idézet
 
 
+11 #2 Sanctus 2016-04-29 10:08
Van rá latin szakkifejezés: viharis in bilitis.

Most nem azért, Lemmy maga volt a két lábon járó drog- és alkohol lexikon, most tényleg azon kell fennakadni, hogy nem kokózott, csak speedezett, LSDzett, füvezett, és minden nap vedelt? Még ha tagadta volna, de egész életében nyíltan felvállalta. Az meg, hogy a roadiek sem józan életűek, nem újdonság... szóval, jó fej dolog Jontól hogy bocsánatot kért, de nem igazán volt alapja, hogy ennyire felfújják.
Idézet
 
 
+1 #1 BSND 2016-04-29 09:26
Én nem igazán értem a sírást, az, hogy kokaint akartak rájuk tukmálni még nem jelenti azt, hogy ők is nyomták volna (mármint a Motörhead tagjai). Ez szerintem kiderül az alap nyilatkozatból is.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.