Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Morbid Angel: kezd beérni a rajongóknál az Illud Divinum Insanus?

Hamarosan ismét Magyarországon koncertezik a Morbid Angel a Kreator, a Nile és a Fueled By Fire társaságában. A zenekar ezúttal egy vaskos best of programmal érkezik Budapestre, ám David Vincent basszer/énekes egy friss interjúban azt mondta: úgy veszik észre, kezd beérni a tábornál a rengeteg vitát kiváltott tavalyi nagylemez is.

„A Morbid Angellel kapcsolatban alapvető, hogy soha nem voltak nálunk merev szabályok, és ez eleve érdekes perspektívát ad”, magyarázta Vincent egy rádióinterjúban. „Mindig azt tettük, amit éreztünk, és ez néha kivirágzik. Viszont minden virág más színű és más illatú. Az Illud Divinum Insanus meglepte az embereket, legalábbis néhány dal mindenképpen – a többi pedig annyira Morbid Angel, amennyire csak lehet. A dolog eleinte kicsit lassan ment. Azt kérdezték a srácok, hogy hé, mit csinálnak ezek? De aztán estéről estére érkeznek a visszajelzések azóta is, amikor mondják: végre odafigyeltek rá, és tényleg megtetszett nekik, csak éppen időre volt szükségük ehhez. És ezen a téren nincs különbség néhány régebbi lemezünkhöz képest, vagyis minden úgy halad, ahogy elterveztük.”

A death metal császárok idei fellépése a tavalyi budapesti koncert után szinte napra pontosan egy évvel, november 22-én lesz a PeCsában.

 

Hozzászólások 

 
#3 Nűnű 2012-10-20 10:09
Én sem vagyok az a kimondottan elkötelezett Morbid Angel fan, de nekem is tetszik az Illud Divinum.
Lehet, hogy pont ezért?
Idézet
 
 
+1 #2 torta 2012-10-19 20:56
en -szegyen vagy sem- talan ha harom dalt ismertem toluk es nem is igazan motival semmi, hogy beleassam magam az eletmube, de az utso album szerintem kurva jo. (bar a death metalhoz semmi koze, ami mondjuk erdekes elkepzeles egy un. alap death bandatol.)
Idézet
 
 
-1 #1 Chris92 2012-10-19 16:22
Hát nálam rohadtul nem....
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.