Shock!

május 19.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mindkét Great White lemezt készít idén, Russelléktől egy dal is meghallgatható

0214gwMint azt alighanem már mindenki tudja, akit érint, Jack Russell énekes és a hangszeresek szakítása után jelenleg két Great White is létezik. Mi több, idén mindkettő lemezt is megjelentet, sőt, Russell bandájától már meg is hallgatható egy új dal.

Már nagyban gyűjtögeti az új dalötleteket a 2012-es Elation folytatásához a Great White, akiknek ez lesz a második albumuk az XYZ-ből ismert Terry Ilousszel a mikrofonnál. „Mark Kendall-lal rendkívül jól elkaptunk most egy jó ritmust, és folyamatosan küldözgetjük egymásnak a dalötleteket a neten", mondta a 90.7 WJSC-FM rádiónak Michael Lardie billentyűs/gitáros. „Így rakjuk össze a dalokat. Felvételeket még nem készítettünk, egyelőre csak összegyűjtjük az ötleteket, riffeket vagy akár komplett vázlatokat. A tervek szerint március elején jövünk majd össze a többiekkel, és akkor majd kiderül, pontosan hol tartunk. De most szerintem olyan tíz igen erőteljes ötletünk lehet, ami nagyszerű lesz kezdésnek."

Az elsősorban súlyos drogproblémái miatt kihajított volt frontember, Jack Russell és saját bandája, amely a jogi huzavona után végül Jack Russell's Great White néven fut, némileg a volt kollégák előtt jár: ők Hard Habit címmel máris előrukkoltak egy friss dallal, amit alább meg is lehet hallgatni. Itt már azt is tudni lehet, hogy The Gauntlet címmel jelenik meg majd a teljes nagylemez valamikor idén, ám előzetesen a dalok jelentős részét digitális single-ként is kihozzák az iTunes-on.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.