Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mindjárt kész az új Mastodon

0603mastodonNapokon belül elkészül hetedik nagylemezének munkálataival az atlantai Mastodon. A lemez megjelenése valamikor 2017 első felében várható.

Az utolsó simításokat végzi új albumán a Mastodon, akik ismét Brendan O’Brien producerrel dolgoznak a friss szerzeményeken. Pontos megjelenési dátummal egyelőre nem szolgálhatunk, de bizonyosan a jövő év első feléről van szó, és ha hihetünk az eddigi nyilatkozatoknak, az 2014-es Once More ’Round The Sun folytatása progresszívebbnek ígérkezik közvetlen elődjénél. „Mastodonosan szól, de amolyan frissített változatról beszélünk”, mondta nemrég Brann Dailor dobos. „Mindig próbálunk valami újat, valami mást csinálni, ezúttal is így dolgozunk. Persze lehetetlen pontosan elmagyarázni, hogy szól, de eddig minden tök jól alakul. Ami nem tetszik, azt eleve nem is tartjuk meg.” Brent Hinds gitáros nemrég akár dupla lemezt sem tartott elképzelhetetlennek.

A csapat tagjai egyébként folyamatosan zenélnek, Hinds a Giraffe Tongue Orchestrával adott ki lemezt, Troy Sanders basszer/énekes pedig a Gone Is Gone-nal készített egy EP-t, amelyet januárban teljes album is követ.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+6 #1 Sárvári Gábor 2016-11-01 13:41
Ez jó gyorsan ment! Szeretem az újabb albumaikat is, de ha Mastodon akkor nekem Crack The Skye. Szóval én örülnék ha egy kicsit kalandozósabbra vennék a figurát dalszerkezetek tekintetében.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.