Shock!

február 08.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Mindig próbálunk valami kicsit újabbal, bátrabbal előrukkolni”

Február 4-én új albummal jelentkezik a Saxon. Biff Byfordék huszonharmadik nagylemeze Carpe Diem néven fut, és most bemutatták róla a második dalt.

1003saxon

Andy Sneap producerkedése mellett rögzítette új albumát a brit heavy metal egyik korszakos intézménye, a Saxon, és a lemez február elején lát napvilágot a Silver Lining Music gondozásában, rajta tíz dallal. „Azt akarjuk, hogy minden egyes albumunk platinalemez legyen – mondja Biff Byford énekes. – Mindig úgy állunk neki a munkának, hogy a lemez fantasztikus lesz, hiszen nincsenek babérjaink, amiken ücsöröghetnénk, zenekarként pedig mindig próbálunk valami kicsit újabbal, bátrabbal előrukkolni. Nagyon szeretem az olyan gyors metálnótákat, mint a Princess Of The Night vagy a 20,000 Feet, és megpróbálom ma is behozni a Saxon zenéjébe ezt a vonalat, csak modernebb stílusban. Egyáltalán nem úgy szólalnak meg a lemezeink, mint valami régi zenekar, mert nem a múltbeli sikereinken ülünk, hanem mindig megpróbálunk nagyszerű új albummal előjönni."

saxon_xA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Carpe Diem (Seize the Day)
02. Age of Steam
03. The Pilgrimage
04. Dambusters
05. Remember the Fallen
06. Super Nova
07. Lady In Gray
08. All for One
09. Black is the Night
10. Living On the Limit

A címadó dal videója már ismert, most a Remember The Fallen is meghallgatható. A Saxon legutóbbi, saját dalokat rejtő nagylemeze a 2018-as Thunderbolt volt, de az idei év első felében kijött tőlük egy Inspirations című feldolgozásalbum, Biff pedig fiával, Sebbel is elkészített egy projektlemezt Heavy Water néven, Red Brick City címmel.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.