Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Mindent, amit szeretek a zenében, berakok egy turmixgépbe”

War Of The Worlds / Pt. 1 címmel július 27-én, a Music Theories Recordings és a Mascot Label Group közös kiadásában jelenik meg Michael Romeo új szólóalbuma. A Symphony X gitárosától most megérkezett a Djinn című dal.

0601mikeromeo

Tízdalos szólóalbummal jelentkezik július végén Michael Romeo, aki meglehetősen változatos, kísérletezős megközelítést ígér a War Of The Worlds / Pt. 1-tól. A lemezen állítólag a tekerős, tipikusabb kompozíciók mellett olyan filmzeneszerzők előtt is fejet hajt majd a gitáros, mint John Williams vagy Bernard Hermann, de EDM-es, dubstepes hatásoknak is teret enged egyes dalokban. „Mindent, amit szeretek a zenében, berakok egy turmixgépbe. Lehet, hogy ha valaki meghallgatja, azt kérdezi majd: mi jár ennek a fickónak a fejében? De annyi a lényeg, hogy az ember kreatív legyen, és közben jól érezze magát", mondja Romeo.

A lemezen természetesen neves vendégek is felbukkannak: a ritmusszekciót a Black Label Society basszere, Michael egykori középiskolás haverja, John „JD" DeServio, illetve John Macaluso (TNT, Ark stb.) alkotja, az énekes dalokban pedig Rick Castellano hangját hallhatjuk. michaelromeo_cRomeo mintegy másfél év alatt rakta össze a lemezt, amelynek – mint címe is mutatja – előbb-utóbb folytatása is lesz. „A Part II nagyrésze már kész, csak kevés ének, pár szóló és itt-ott némi apróság hiányzik róla. Azt akarom, hogy az emberek emésszék először egy ideig az első részt, és utána jön majd a második. A két album kiegészíti egymást, de emellett kicsit el is térnek egymástól."

A dallista az alábbi lesz:

01. Introduction
02. Fear Of The Unknown
03. Black
04. Fucking Robotos
05. Djinn
06. Believe
07. Difference
08. War Machine
09. Oblivion
10. Constellations

A Black című dal már ismert, most a Djinn is meghallgatható.

 

Hozzászólások 

 
-2 #1 Tama1975 2018-07-01 09:03
Ezeket miért nem lehetett Russ énekével Symphony X néven kiadni? Nem érzek jelentős különbséget az anyabandához képest, Ja, ott is ő a dalszerző:)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.