Shock!

január 20.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mindenkit utálok: új dallal és klippel jelentkezett a Junkies

0704junkiesÚj dallal és klippel jelentkezett a Junkies. A Mindenkit utálok megfilmesített változata Balázs Andrea főszereplésével készült el.

Az új Junkies-klipet Závodi Marcell és Lévai Hangyássy Bence irányítása alatt forgatták. Balázs Andreát az ország mint „Kasszás Erzsit" ismerte meg 2017-ben, azonban természetesen ezen kívül is számtalan darabban és filmben lehetett vele találkozni. „A klip alapötlete Barbarótól származik, a dal viszont egy teljes mértékben közös szerzemény, talán még nem is volt ilyen Junkies-nóta, ahol mindenki, még a szövegből is kivette a részét", mondja Szekeres András énekes. „A kezdő gondolat tőlem származik, az Andrássy szervízútján bicikliztem, amikor elgondolkoztam azon, hogy biciklisként az autósokat utálod, autósként a bicikliseket, gyalogosként pedig mindenkit, fel is hívtam rögtön ezzel Barbarót, mire hazaértem, már szinte meg is volt a teljes dal alapja, amit aztán közösen összeraktunk. Mi ezúttal nem szerettünk volna szerepelni a klipben, inkább megkérdeztem egy nagyon jó barátomat, Balázs Andit, hogy elvállalná-e. Ő egy nagyon pozitív figura, akivel hatalmas nagy öröm volt együtt dolgozni, ráadásul nagyszerű színész. Maga a klipforgatás is rövidebb idő volt, mint amire számítottunk, Andi zseniálisan megoldott minden elképzelést, így elég volt minden jelenetet egy-két alkalommal felvenni. Vele elég régóta jó barátok vagyunk, még bőven azelőtt ismertem meg, hogy Kasszás Erzsi lett volna belőle, Dányi Krisztián színművész – aki amúgy szomszédom és barátom – partnereként láttam első alkalommal egy színdarabban."

A zenekar egy új kiadvánnyal is készül, augusztus 14-én érkezik az idén huszonöt éves Káros az egészségre album újrakiadása teljes egészében újra felvéve, digipak csomagolásban, bónuszként rajta a lemezről anno lemaradt, de a koncertekről jól ismert Az öreg junkie balladája dallal. Az újravett verzió mellett a kiadvány megjelenik ultra limitált darabszámban dupla CD-n is, a második korongon az eredeti felvételekkel. A Káros az egészségre lemezt augusztus 29-én a Barba Negrában, egy jubileumi nagykoncerten is bemutatják.

 

Hozzászólások 

 
#4 the raven 2020-07-04 21:19
Idézet - Bólogató kutya:
Az eleje csak az én fülemnek Ace Of Spades?

Jó a füled...
Idézet
 
 
#3 Gombóc Artúr 2020-07-04 20:17
Remélem, az újrafelvétel igényesebb lesz, mert ez... hááát na.
Árnyékuk régi önmaguknak... vagy csak túl fiatal voltam?
Idézet
 
 
#2 kiss gabor 2020-07-04 15:54
Idézet - Bólogató kutya:
Az eleje csak az én fülemnek Ace Of Spades?

...és tényleg.
Idézet
 
 
#1 Bólogató kutya 2020-07-04 12:38
Az eleje csak az én fülemnek Ace Of Spades?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2005. február 16.