Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Mindenki úgy véli, hogy különleges album készült, amelyet egyben az eddigi legjobbunknak is érzünk”

Meghallgatható a címadó dal a kaliforniai White Wizzard negyedik lemezéről. Az album pénteken érkezik Infernal Overdrive címmel.

1027ww

whitewizzard_cKözzétette új albumának címadó számát a kaliforniai heavy metalos White Wizzard. Az Infernal Overdrive a banda negyedik lemeze lesz, és az M-Theory Audio kiadó jelenteti meg január 12-én. Mint azt a csapat kedvelői megszokhatták, a felállás természetesen most is elég rendesen átalakult az előző lemezt feljátszóhoz képest: Jon Leon basszer/főnök ezúttal a korai korszakból ismert Wyatt Anderson énekest és James J. LaRue gitárost csábította vissza a fedélzetre, producerük pedig Ralph Patlan volt. Andersonnak ez már a harmadik menete lesz a zenekarral, ami elég beszédes a banda kiszámíthatatlan és állandóan változó felállását illetően: a 2010-es Over The Top debütöt és a 2011-es Flying Tigerst ő énekelte fel.

„Az őrület és a csúszások ellenére eltökélten, keményen dolgoztunk, és végre összeállt a kép”, mondja Leon. „Mindenki úgy véli, hogy különleges album készült, amelyet egyben az eddigi legjobbunknak is érzünk. Nagyon dinamikus, Wyatt fantasztikusan énekel, James J. LaRue pedig óriási szólókat játszott fel.”

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.