Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Mindenképpen rockosabb lesz az új lemez”

Lies We Tell Ourselves címmel mutatta be új dalát a P.O.D., akik hamarosan friss albummal jelentkeznek. A direktnek, rockosnak ígért lemez címe Veritas lesz.

0122pod

A Mascot kiadónál adja ki Veritas című következő lemezét május 3-án a P.O.D. zenekar. Az új album hat évvel követi majd a sorban a legutóbbi, 2018-as Circlest. „Mindenképpen rockosabb lesz a lemez – mondta róla Sonny Sandoval énekes a The Jesea Lee Show podcastben. – A Circles kicsit inkább az alternatív oldal felé húzott, benne volt a stílusunk minden eleme, sok fűszerrel, ez az új viszont simán csak rockos. De nekem bejön. Összességében szerintem pont egy ilyen albumra van most szükségünk. Nem mindenkinek jön be a P.O.D. összes fűszere, stílusa meg a ránk jellemző érzelemgazdagság… Azt szoktam mondani, hogy én ugyan nem eszem a McDonald’sban, de nem véletlenül ők a világ első számú étteremlánca. Az emberek tudják, mit kapnak, mire számítsanak. Én ínyenc vagyok, szóval inkább valami spécibb burgert vagy egy steaket választok, de a többségnek bejön a McDonald’s, így aztán néha meg kell adni nekik, amire vágynak.”

pod_cA dallista az alábbi:

01. Drop (feat. Randy Blythe)
02. I Got That
03. Afraid To Die (feat. Tatiana Shmayluk)
04. Dead Right
05. Breaking
06. Lay Me Down (Roo's Song)
07. I Won't Bow Down
08. This Is My Life (feat. Cove Reber)
09. Lies We Tell Ourselves
10. We Are One (Our Struggle)
11. Feeling Strange

A Drop című, szeptemberben bemutatott friss darab már ennek előhírnöke volt, benne vendégként Randy Blythe, a Lamb Of God énekese vendégszereplésével, utóbb pedig a Jinjer énekesnőjével, Tatiana Shmaylukkal megerősített Afraid To Die-t, majd az I Won′t Bow Downt tették közzé. A már ismert három dal után most a Lies We Tell Ourselves is meghallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.