Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Minden pedofilvádat tagad Ian Watkins

0311watkinsSzűkszavú közleményben ugyan, de végre megnyilatkozott a Lostprophets tavaly év végén pedofilvádakkal hűvösre tett énekese, Ian Watkins. Az énekes – micsoda meglepetés... – mai újabb bírósági meghallgatásán minden ellene felhozott vádat tagadott, és eltökélt azt illetően, hogy tisztázza magát.

„Mr. Watkins dühösen tagad minden ellene felhozott vádat és valótlan állítást", áll a frontember ügyvédje, Sarah Williams-Martin nyilatkozatában, amelyet Ian Watkins március 11-ei újabb bírósági meghallgatása után adtak ki. „Szándékai szerint a legvégsőkig harcolni fog, hogy tisztázza a nevét. Köszöni a rajongóknak, a családnak és a barátoknak mindazt a szeretetet és támogatást, amit ezekben az embert próbáló időkben nyújtottak neki."

A Lostprophets frontemberét december 18-án vették őrizetbe egy 20, illetve egy 24 éves nővel együtt, és azzal gyanúsítják, hogy két női társával együtt egy egyéves kislány megerőszakolására szőttek terveket, illetve egyéb, gyermekeket érintő, közelebbről egyelőre meg nem határozott bűncselekmények gyanúja is felmerült vele szemben. Számítógépén szintén találtak gyermekpornográfiával kapcsolatos anyagokat, illetve számos állatpornó-felvételt is. „Az Ian Watkins ellen ma felhozott vádak sokkoltak minket", adta hírül akkor egy közleményben a Lostprophets tagsága. „Veletek együtt értesülünk mi is a nyomozás állásáról. Nagyon nehéz időszak ez mind nekünk, mind a családjainknak, de köszönjük a támogatást a rajongóknak, miközben mi is keressük a válaszokat." A Lostprophets az utóbbi évtized egyik legsikeresebb brit hard rock zenekara, öt albumukból összesen több mint 3,5 millió példány fogyott.

Watkins legközelebb májusban jelenik meg a bíróság színe előtt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.