Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Minden igazi metálrajongó talál majd magának valamit a lemezen”

Első szólóalbumának munkálataira fordította a járvány miatt felszabadult idejét Todd La Torre. A Queensryche énekesének albuma a hónap elején jött ki Rejoice In The Suffering címmel, és most újabb videót forgattak hozzá.

1208todd

A Rat Pak kiadónál jelentette meg február 5-én karrierje első önálló nagylemezét Todd La Torre. A Queensryche énekese Craig Blackwell segítségével, Chris „Zeuss" Harris producerkedése mellett rögzítette a Rejoice In The Suffering albumot, amelyet változatos stílusú heavy metalként jellemez. „Sokan meg fognak lepődni, akik csak a Queensryche-ból és a Crimson Gloryból ismernek", mondja Todd. „Ez a lemez igazi szerelemből készült. Színtiszta metálalbumot csináltam, amely az énekesi képességeim széles spektrumát mutatja meg. Szerintem minden igazi metálrajongó talál majd rajta magának valamit: tele van groove-okkal, dinamikus, erőteljes és fajsúlyos. Alig várom, hogy a közönség is hallja."

Az albumról jövő héten nálunk is olvashatsz. Toddék most a Hellbound And Down című dalhoz forgattak videóklipet.

 

Hozzászólások 

 
#3 mindtower 2021-02-27 11:32
Ritka, sőt talán egyedülálló, amikor a szerény, visszafogott és tárgyilagos nyilatkozatok után, a várva várt cuki kiskutyus helyett egy megvadult Godzilla ront rá a gyanútlan hallgatókra. Na most ez történt!

Borzalmasan nagy lemez!!!
Ha csak a Hellbound and Down lenne rajta tízszer, akkor is megvenném a CD-t!

Mekkora nótákat hoztak össze... KETTEN!
Kibaszott nagy baj van ma a metálvilágban, ha jön egy, legyünk őszinték, totálisan ismeretlen, nagyjából harmadik ligás Craig Blackwell és kb. minden hírös-nevös gitároskollégáj át kettériffeli és agyonszólózza! Persze nem sebességben, hanem minőségben, érzésben... és az a zsírosan brutális gitársound.

Az énekkel kapcsolatban sem túlzott Mr. La Torre. Szépen sorban megidéz mindent, ami az elmúlt harminc év és a jelen modern metáléneklésébe n fellelhető. Természetesen mindent kifogástalan minőségben és technikával előadva. Ám a legfontosabb, hogy hibátlan dalokat írt nekünk, HATALMAS énekdallamokkal . Szinte minden nótában van egy akkora téma, amit már elsőre, magunkból kikelve, kidagadt erekkel, tajtékozva és az öklünket rázva ordítanánk egy KONCERTEN az első sorban!

Természetesen ez az album is, ahogy számtalan hozzá hasonló zseniális lemez, szokás szerint szépen elsikkad a "nagyok" és a híresek nyomasztóan unalmas posványában.

Jön majd a lekvárzsibbaszt ó Liquid, a rosszul kigyúrt kertitörpének álcázott Hobbitimitátorr al és a mögöttük álló gigantikus produkciós gépezet maga alá temet majd mindent és mindenkit. Még azok is két kézzel szórják majd a 100 pontos kritikákat, akik végig sem fogják hallgatni a digitalizált hangszerrecskáz ást.

A Rejoice In The Suffering három bonus dala ütősebb és tartalmasabb, mint az elmúlt évek lemeztermésének a legjava! Todd meg még dobolni is jobban dobol, mint ahogy a nagyok énekelni szeretnének...

Nem valószínű, hogy idén, vagy akár az elkövetkező években, bármilyen formáció képes lesz egy ilyen félelmetesen tökéletes, vegytiszta METAL lemezt letenni az asztalra.
Idézet
 
 
#2 faktor69 2021-02-26 14:58
Nem csak Geoff Tate, Rob Halford is van a torkában. Most is épp az albumot hallgatom.
Idézet
 
 
#1 Scarecrow 2021-02-26 14:15
Nagyon ütős lemez lett!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.