Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Minden dal gyors és rövid, de nagyon intenzívek”

1014vaderMájus 31-én új EP-vel jelentkezik a Vader, amelyről máris meghallgatható egy dal. A zenekar nyáron a Rockmaratonon is ott lesz.

Thy Messenger a címe annak a friss minialbumnak, amit jövő hónap végén ad ki a lengyel Vader. A kiadványon öt dal kap helyet, ezeket mindet idén év elején vették fel, és azért döntöttek a megjelentetése mellett, mert a következő sorlemez legkorábban idén év végén jöhet ki, ha egyáltalán megjelenik 2019 folyamán. „Minden dal gyors és rövid, de nagyon intenzívek”, mondja a csapat. „Emellett felvettük a Litany lemez címadóját is, amit már húsz éve rögzítettünk, és dalként sok más társával a lemezről együtt soha nem vettük elő élőben. Maga az album viszont a mai napig a rajongók egyik kedvence, és idén ősszel előszedjük a dalokat róla a koncertjeinken.”

A Litany melletti másik bónusz a Judas Priest Steelerjének feldolgozása, a saját dalok címe pedig Grand Deceiver, Emptiness és Despair. Utóbbiak közül az első máris meghallgatható, a zenekar pedig nyáron a Rockmaratonon is fellép, részletek itt..

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.