Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Miért vezetnél bogárhátú Volkswagent, ha ott a Rolls-Royce is?”

Március 9-én jelenik meg az új Europe single, a Not Supposed To Sing The Blues, amit aztán április 27-én követ az earMusic/Edel gondozásában a Bag Of Bones nagylemez. A legendás svéd hard rockerek roppant elégedettek az anyaggal, amelyen vendégként Joe Bonamassa is felbukkan majd.

„Kevin Shirley producer óriási munkát végzett, és tökéletesen kapta el a banda szellemiségét”, mondja a lemezről Joey Tempest énekes. „Engedte, hogy a saját dolgunkat csináljuk, és kihozta a dalokból a maximumot. Végre minden megszorítás nélkül fejezhettük ki magunkat, egyenesen szívből-lélekből. Beletelt egy kis időbe, de végre elérkeztünk ide!” „Miért vezetnél bogárhátú Volkswagent, ha ott a Rolls-Royce is? A Bag Of Bones klasszikus, nagyon minőségi rocklemez, ami még a mamámnak is tetszik!”, csatlakozik Joeyhoz John Norum gitáros.

A lemez végleges dallistája az alábbi:

01. Riches To Rags
02. Not Supposed To Sing The Blues
03. Firebox
04. Bag Of Bones
05. Requiem
06. My Woman My Friend
07. Demon Head
08. Drink And A Smile
09. Doghouse
10. Mercy You Mercy Me
11. Bring It All Home

Az albumon korunk egyik legfantasztikusabb bluesgitárosa, a Black Country Communionben is érdekelt Joe Bonamassa is vendégeskedik majd. A Doghouse című friss szerzemény tavalyi élő felvétele alább megtekinthető.

A Europe legutóbbi lemeze, a 2009-es Last Look At Eden megjelenésekor a listák első helyén nyitott Svédországban, és aranylemez lett hazájukban, miután több mint 10 ezer példány talált belőle gazdára. Úgy alakult, hogy a zenekar legutóbbi turnéjának négy állomását is megnéztük, így klikkelve elolvashatod, mit domborítottak Joey-ék Rómában, Eperjesen, Nagyszombaton és Szegeden.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.