Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Mi vagyunk a sötét órák urai, amelyektől a jó keresztények rettegnek”

Nightbringers címmel jelent meg még ősszel a The Black Dahlia Murder új albuma. A zenekar most közzétett egy vadiúj videót a Kings Of The Night World című dalhoz.

0823tbdm

Nyolcadik nagylemezét hozta ki október 6-án Nightbringers címmel a The Black Dahlia Murder, amely egyben a Cannabis Corpse-ból érkezett új szólógitáros, Brandon Ellis debütálását is jelentette az amerikai melo-deathstereknél. „Számomra a death metal és az éjszaka egymás szinonimái", mondta az anyagról akkor Trevor Strnad énekes. „Mi vagyunk a sötét órák urai, amelyektől a jó keresztények rettegnek. Számos archaikus elképzelés, amely ma is él – így például a házasság vagy a monogámia – mind a kereszténység szülötte, akár elismerik-e ezt az emberek, akár nem, és számomra a death metal mindig is arról szólt, hogy ellenállunk ennek. Ez amolyan mi-vagyunk-a-rosszak típusú zene, hiszen mi vagyunk a kereszténység ellensége, amely minden ellensége, ami jó és tradicionális. A death metal a szabad gondolkodókhoz szól, és az a lényege, hogy megmutassa az embereknek a belső erő megtalálásához vezető ösvényt, hogy hozzásegítse őket a szabad akarat alapján hozott döntésekhez – ahelyett, hogy mások megmondják, mit csináljanak, és félelemben éljenek. Az olyan dalok, mint a címadó, vagy a Kings Of The Night World arról szólnak, hogy csatába vezetjük az öntudatra ébredt elmék hadait."

A banda most bemutatta a Kings Of The Night World című szerzeményhez forgatott vadiúj videót.

 

Hozzászólások 

 
-6 #6 Anon Ymus 2018-04-27 01:18
A zenéjük amúgy nem lenne rossz eme kedves emberpéldányokn ak, csak ez a végtelenül ostoba szövegvilág és szellemiség értéktelenné teszi. Ezek a nyilatkozatok is milyen hallatlanul buták... a kereszténység, mint a jó és a tradicionális ellensége... mert a házasság az nem tradicionális? Ami a legironikusabb, hogy bár arra utal az úriember, hogy ő szabad gondolkodó, mégis teljesen behatárolt, eleve agymosták őt is a legtöbb emberhez hasonlóan az emberiség származásával, meg úgy nagyjából mindennel kapcsolatban. De hogy ne csak a levegőbe beszéljek, egy kis tudományos bizonyíték a Biblia hitelessége és Isten létezése mellett: a mitokondriális dns- kutatás (kb. annyiról van itt szó, hogy az anyai ág visszavezethető az emberiség dns-ében, afféle genetikai fekete doboz) kimutatta, hogy minden ma élő ember egyetlen anyától származik, aki 6000-6500 éve élt. A Biblia szerint Isten teremtette az első emberpárt kb. hatezer évvel ezelőtt, és tőle származik minden ma élő ember. Micsoda véletlen egybeesés... kis adalékinfó:

http://teremtestudomany.hu/adam-eva/

Itt van tehát egy kis gondolkodnivaló , hátha felébredtek az indoktrinációbó l, amit gyerekkorunk óta kapunk "oktatás" címen. Ráértek megköszönni az Ítéletnapon. De még jobb, ha Istennek és Jézusnak adtok hálát, végül is ezért vagytok (lennétek) a világon. Akinek van füle a hallásra, hallja meg... akinek van esze gondolkodni, gondolja át jól.
Idézet
 
 
+7 #5 Orsee 2018-04-26 18:07
Idézet - Nornagest:
Szóval a death metal arról szól hogy ellenállunk a házasságnak es a monogámiának. Kíváncsi lennék vannak e ezeknek csajaik és ha igen akkor mit szóltak ehhez:)


Magyarázkodás, mert képtelenek a moslékságuk miatt valami normális csajt összeszedni.
Idézet
 
 
+7 #4 Nornagest 2018-04-26 18:04
Szóval a death metal arról szól hogy ellenállunk a házasságnak es a monogámiának. Kíváncsi lennék vannak e ezeknek csajaik és ha igen akkor mit szóltak ehhez:)
Idézet
 
 
+9 #3 neurot 2018-04-26 15:37
Én pl. szabályosan magam alá csináltam.
Idézet
 
 
+6 #2 Igor Igorovics 2018-04-26 14:39
Jujj, de szigorúak. Aztán, ha elmennek egy bigottabb országba, és pár órára őrizetbe veszik őket, akkor egyből olyanok lesznek, mint a kezesbárány.
Idézet
 
 
+20 #1 Sanctus 2018-04-26 13:25
A keresztényellen es részek még keresztényellen esebbek.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.