Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Metallica: nézd meg a To Live Is To Die egyetlen koncertfelvételét!

0824metallica06Augusztusban harminc éve jelent meg a Metallica negyedik nagylemeze, az …And Justice For All. Az album remaszterizált, extrákkal telepakolt újrakiadása november 2-án jelenik meg, és most bemutatták a To Live Is To Die egyetlen létező élő felvételét hozzá.

Stílusosan nem sokkal a megjelenés harmincadik évfordulója után, november elején jön ki a Metallica saját Blackened kiadójánál az …And Justice For All újrakiadása. Az anyagot a legutóbbi Hardwired… To Self-Destruct album producerével, Greg Fidelmannel remaszterizálták, viszont fontos kiemelni, hogy nem újrakeverésről van szó, vagyis akik esetleg egy hivatalos, basszusgazdagabb Justice For Jason-verzióban reménykedtek, óhatatlanul is csalódni fognak. Maga a kiadvány természetesen több különböző verzióban is kijön, a sima szimpla letöltős változattól kezdve a tripla CD-n és a kazettán át mega-giga-szuperdeluxe box setig, benne csupa ritkaságokkal: kiadatlan demókkal, nyers keverési változatokkal, sosem hallott koncertfelvételekkel és sosem látott Ross Halfin-fotókkal.

A zenekar már egy egész sor bónuszt mutatott be az elmúlt hetekben a kiadványról, ezek alább mind meghallgathatók. A legfrissebb érdekesség a ’88-a lemez Cliff Burton emlékére írt, nagyszabású To Live Is To Die-ának koncertfelvétele a zenekar 2011-es jubileumi koncertjeiről – mint tudott, ezt a dalt ezzel az egy alkalommal játszották összesen karrierjük során.

A Metallica jövő nyáron ismét Európában koncertezik, részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#3 Tuonela 2018-11-01 17:22
Amikor először olvastam, hogy nem lesz újrakeverés, csak remaster, eléggé csalódott voltam. Most viszont, ahogy hallgatom az 5. lemezen található "nyers keverés" verziókat, nagyon elégedett vagyok, szerintem megkaptuk, amire annyi ideje vártunk!
Idézet
 
 
#2 Fagót 2018-10-25 12:41
Jól odatették a to live is to die-t. Kár hogy a basszus nem lett hangosabb. Kirk kitesz magáért. És Lars is nagyot küzd a dobokkal.
Idézet
 
 
#1 Venter 2018-10-24 18:29
Kapkodós ez így sajnos. :-(
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.